Kategoriler

Little Caesars’in Nefis Lezzetlerine TEKNOFEST’te Büyük İlgi

Türkiye’de nefis kenarın mucidi Little Caesars, geleceğin mucitlerini TEKNOFEST’te destekledi. 20-23 Eylül tarihleri arasında İstanbul Yeni Havalimanı’nda, teknoloji, uzay ve havacılık tutkunlarını bir araya getiren, Türkiye’nin ilk teknoloji festivali TEKNOFEST’te Little Caesars da alanda kurulan pizza tırıyla ziyaretçileri nefis lezzetleriyle buluşturdu. Teknoloji ve pizza tutkunları, dört gün süren etkinlikte Little Caesars Pizza Tırı’na yoğun ilgi gösterdi.

Tüm şubelerinde günlük yoğurduğu pizza hamuruyla hazırladığı pizzaları, yenilikçi lezzetleri ve kampanyalarıyla Türkiye’nin en sevilen pizza markalarından Little Caesars, teknoloji, uzay ve havacılık tutkunlarını bir araya getiren TEKNOFEST’te pizza tırıyla yer alarak gençlerin teknolojiyle buluşmasına destek verdi. Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından ilki düzenlenen ve herkesin ziyaretine açık olan TEKNOFEST’te katılımcılar teknolojiye dair pek çok konuda ufuk açıcı seminerler, gösteriler ve yarışlara tanık olurken, etkinlik alanında kurulan Little Caesars Pizza Tırı’nda da keyifli bir pizza molası verdiler.

Dört gün boyunca pizza tutkunlarının önünde kuyruk oluşturduğu Little Caesars Pizza Tırı’nda ziyaretçiler sürpriz ikramdan da faydalandılar. Pizzada olduğu kadar teknolojide de yenilikçiliği benimseyen Little Caesars,TEKNOFEST boyunca mobil uygulamasını indirenlere taze mozzarella peyniri, sezon mahsulü domateslerle hazırlanan sosu ve nefis döneri günlük yoğrulan hamurla buluşturan Sezar Et Döner hediye etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
MEB Bursa'da istişare etti
Bursa
Sanat Bursa'nın tarihi surlarında teknolojiyle buluştu
Bursa
Bursa Nilüfer'de kardeş kentler potada buluştu
Bursa
Bursa İnegöl’de 19 Mayıs coşkuyla kutlandı
Bursa
Kardeş kentler yemekte buluştu
Bursa
Bursa Tabip Odası Başkanı Binbaş:"5 dakika muayene süresi yetersiz"
Bursa
Gençlik Bayramı'na Bursa Yıldırım coşkusu
Bursa
Başkanlardan başarılı basketbol maçında keyifli anlar
Bursa
Kardeş kentler yemekte buluştu
Bursa
31 Mart'tan sonra Mudanya Belediyesi'nde neler değişti?