Kategoriler

Erkan Kandemir'den Bursa'ya tam not

18 Ağustos'ta yapılan 6. Olağan Büyük Kongrede Teşkilat Başkanlığı görevini üstlenen Erkan Kandemir, Bursa İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Kandemir, ziyaretinin tamamen tanışma amaçlı olduğunu dile getirdi.

Teşkilatlanmadan sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini de yürüten Erkan Kandemir, partisinin il ve ilçe teşkilatlarını yakından tanımak, sorunları ve önerileri dinlemek amacıyla başlattığı yurt gezilerinin Güney Marmara ayağında Bursa'ya geldi. AK Parti İl Başkanlığı'nda Başkan Ayhan Salman tarafından karşılanan Teşkilat Başkanı Kandemir, düzenlenen toplantıda il yönetim kurulu üyeleri ve AK Parti ilçe başkanları ile birebir tanışma ve görüşme imkanı buldu.

Bursa teşkilatı tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Kandemir, tanışma toplantısındaki konuşmasında il ve ilçe teşkilatlarının AK Parti'nin omurgasını oluşturduğunu belirterek, bu yapıyı sağlam tuttukları sürece partinin de güçlü kalacağını vurguladı. AK Parti Teşkilatı'nın en tepesindeki isim olarak il ve ilçelerdeki dava arkadaşlarını tanımak, sohbet etmek ve partiyi daha ileri noktalara taşımak için görüş alışverişinde bulunmanın önemini bildiğini ifade eden Kandemir, 'Önümüzdeki yılın başında yerel seçimler var. Genel seçimde olduğu gibi bu seçimlerden de başarıyla çıkmak için teşkilatlarımızın güçlü olması gerekir. Teşkilatımız, ne kadar dinamik, ne kadar coşkulu, ne kadar heyecanlı olursa, başarı oranımız o derece artar. Bu amaçla tüm illeri gezmeye ve teşkilatlardaki olası sıkıntıları gidermeye, görüş ve önerilerini almaya gayret ediyorum' dedi.

Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, AK Parti Bursa Teşkilatı'nın Ayhan Salman Başkanlığı'nda başarılı çalışmalara imza attığını, birlik ve beraberlik içindeki Bursa teşkilatının partiye güç kattığını görmekten mutluluk duyduğunu söyledi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Krizler ve Uluslararası Kimlik Hedefi, Öğrencileri Yurt Dışına Eğitime Yönlendiriyor
Bursa
Rahvan atları fetih coşkusunu zirveye taşıdı
Bursa
23 Nisan Çocuk Şenliği, minik öğrencilerin gösterileriyle son buldu
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Yıldırım Halk Eğitim Merkezinden miniklere 23 Nisan sürprizi
Bursa
Eski İsveç Başbakanı Reinfeldt: “Küresel Yönetişime İhtiyacımız Var”
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Başkan Bozbey, verdiği sözü tuttu
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
"Orhan Taylan Sokağın Direniş Hafızası" sergisi Bursa Nilüfer’de
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Emre Kaya'dan Mehmet Çevik'e sürpriz
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa Teknik Üniversitesi'ne yeni bölümler açılıyor
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Hakan Çavuşoğlu açılışı yaptı