Kategoriler

Barlas Tan Özemek'ten Yeni Albume Lansman Konseri

Barlas Tan Özemek bu sonbaharda yayınlanacak yeni albümün lansman konserini, 2 Ekim Salı gecesi “Burada Müzik Var” etkinliği kapsamında Moda Kayıkhane’de verecek.

Sanatçı bu konserde, yeni albümünde yer alan şarkılarını ilk kez dinleyicisiyle buluşturacak. Barlas Tan Özemek’e sahnede, yıllara dayanan dostlukları ile hayatında özel bir yeri bulunan sanatçı arkadaşları Bartu Küçükçağlayan, Gaye Su Akyol ve Özge Fışkın eşlik edecek. Barlas Tan, programın bir bölümünde sanatçı dostlarıyla aralarında özel hikayesi olan birer sürpriz şarkı seslendirecek.

Gürol Ağırbaş’tan “Bas Şarkıları”

2 Ekim’de Moda Kayıkhane’dekibir başka konserde ise sahnede Gürol Ağırbaş olacak. ’95 yılında yayınlanan ilk albümü ‘’Bas Şarkıları’’ ile ’98 yılında yayınlanan ikinci albümü ‘’Bas Şarkıları iki” den tam 20 yıl sonra, “Bas Şarkıları 3” albümü yayınlanan Gürol Ağırbaşa sahnede Birsen Tezer, Bülent Ortaçgil, Ceylan Ertem, Elif Çağlar Muslu, Hüsnü Arkan, Jehan Barbur ve Şevval Sam eşlik edecek. Gecenin son konserinde Kesmeşeker seyircisiyle buluşacak. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
Başkanlardan başarılı basketbol maçında keyifli anlar
Bursa
Kardeş kentler yemekte buluştu
Bursa
31 Mart'tan sonra Mudanya Belediyesi'nde neler değişti?
Bursa
Bursa'da başkanlardan 19 Mayıs’a yakışan maç
Bursa
Mudanya'da pazar yeri kararı
Bursa
Nilüfer Belediyesi GESK ligi lider bitirdi
Bursa
Borsa İstanbul'da kapanış rekoru
Bursa
İnegöl'de 19 Mayıs coşkusu sokaklara taştı
Bursa
19 Mayıs'ta 81 ilde festival havası
Bursa
Nilüfer’de 19 Mayıs kutlamaları başladı