Kategoriler

Göz Çevrenize Mükemmel Bakım ​Teoxane

Güzelliğin en çarpıcı silahı olan gözler, aynı zamanda yılların izlerini de yüzümüzde ilk ele veren bölgedir. Teoxane Laboratuvarları’nın geliştirdiği Teoxane R[II] Eyes, göz çevrenizi yaşlanmanın izlerine karşı koruma altına alarak bakışlarınızdaki gençlik ışıltısını kaybetmemenizi sağlıyor.

Göz çevresi için özel olarak geliştirilen Teoxane R[II] Eyes, özel titanyum başlığı, hidrasyon sağlayan patentli hyaluronik asit mikro küreleri ve içeriğindeki doğal etken maddeler sayesinde bu bölgedeki şişlik, halkalanma ve morlukların giderilmesine yardımcı oluyor.

Göz çevresine, sabah – akşam uygulanan Teoxane R[II] Eyes, içeriğinde yer alan patentli “resilient” hyaluronik asit ile neme doyurduğu bu bölgede ifade çizgileri ve kaz ayaklarını giderilmesine yardımcı oluyor. Biyofiteks özelliği ile morluk, siyah halkalar ve gözaltı torbaları üzerine hedeflenmiş cilt mikrosirkülasyonunun aktive olmasını destekliyor. Buzdolabında muhafaza edilerek soğuk olarak titanyum başlığı ile hafif masaj ile uygulanan Teoxane R[II] Eyes, göz çevresindeki kasların rahatlamasını da sağlıyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
Bursa Osmangazi'de 19 Mayıs coşkusu Haluk Levent konseri
Bursa
BTÜ’lü öğrenciler çadır nöbetinde
Bursa
Nilüfer Uluslararası Spor Şenlikleri’nde kupa ve madalya heyecanı
Bursa
Endüstriyel yemek sektöründen et fiyatlarına tepki
Bursa
Osmangazi Çağrı Merkezi 7/24 hizmette
Bursa
Yıldırım'da okul sporları ilçe şenlikleri devam ediyor
Bursa
Bursa'da hava kirliliği limitin üstünde
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
BUÜ, patent şampiyonları listesinde bir kez daha zirvede
Bursa
BTÜ-SEM’den minik dahilere eğitim
Bursa
TOFAŞ play-off için Galatasaray Ekmas karşısında