Kategoriler

Sanayide üreten kadınlar Maktek Avrasya'da buluşuyor

Takım Tezgahları Sanayici ve İşadamları Derneği (TİAD), TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. ve Marketing Türkiye işbirliğinde 3 Ekim 2018 Çarşamba günü düzenlenecek “Sanayide Üreten Kadınlar Buluşması” paneli, Türk iş ve basın dünyasındaki üst düzey yöneticileri bir araya getiriyor. Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Günseli Özen’in moderatörlüğünde “Endüstri şirketlerinde kadının rolü?”, “Türkiye’de kadın meselesi” ve “Bir sanayi şirketinde üst düzey yönetici olmak” başlıklı konuların detaylarıyla tartışılacağı panel, MAKTEK Avrasya Fuarı’nda gerçekleşecek.

Son yıllarda kadınların iş gücüne katılım oranının bir işin başarısı için vazgeçilmez olduğunu farkındalığıyla TİAD, TÜYAP ve Marketing Türkiye iş birliğinde 3 Ekim 2018 Çarşamba günü düzenlenecek “Sanayide Üreten Kadınlar Buluşması” paneli, Türk iş ve basın dünyasındaki üst düzey yöneticileri bir araya getirmeye hazırlanıyor.

 

Üreten kadınlar bir arada…

Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Günseli Özen’in moderatörlüğünde; GE Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Canan Özsoy, Hürriyet Gazetesi Köşe Yazarı Elif Ergu Demiral, Seger Korna Genel Müdürü Tülin Tezer, Nestlé Professional Türkiye Genel Müdürü Arzu Alibaz ve Dirinler Sanayi Makinaları Endüstri ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Nihan Dirin’in katılımıyla gerçekleşecek panelde birçok farklı isim daha yer alacak. Endüstri şirketlerinde kadının rolü?”, “Türkiye’de kadın meselesi” ve “Bir sanayi şirketinde üst düzey yönetici olmak” başlıklı konuların detaylarıyla tartışılacağı panel kapsamında, takım tezgahları sektöründeki kadın çalışan sayılarını da değinilecek. 3 Ekim 2018 Çarşamba günü 10:30 – 12:00 saatleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi – Karadeniz Salonu’nda gerçekleşecek panel, tüm sektör paydaşlarını da bir araya getirmeye hazırlanıyor.

 

2-7 Ekim 2018 tarihlerinde düzenlenecek olan MAKTEK Avrasya 2018 Fuarı’nda takım tezgahları, metal-sac işleme makineleri, tutucular-kesici takımlar, kalite kontrol-ölçüm sistemleri, CAD/CAM, PLM yazılımları ve üretim teknolojileri alanlarında faaliyet gösteren katılımcılar yer alacak.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
6 Kez Görüntülendi.
KRT'DE NECMİ İNCE İLE ZİRVEDEKİLER KONUĞU BTSO ÜYESİ VE BURTOM SAĞLIK GRUBU SAHİBİ UZM.DR. EROL KILIÇ OLDU!
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Osmangazili judocudan Avrupa Judo Kupası’nda bronz madalya
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Osmangazi Belediyesi’nden yol seferberliği
Bursa
6 Kez Görüntülendi.
Başkan Bozbey: “Sadece bugünü değil, yarınları da düşünerek hareket ediyoruz”
Bursa
6 Kez Görüntülendi.
İnegöl Belediyesi'nden İşletmelere Çağrı; Hibe Desteği Takibi Belediyenizden
Gündem
2 Kez Görüntülendi.
KRT'DE NECMİ İNCE İLE ZİRVEDEKİLER KONUĞU AV. ARİFE TUĞBA ÇETİNKAYA ERÇELİK OLDU!
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Kestel’den Sırbistan’a Tarım Diplomasisi: Ahududu Üretiminde Uluslararası İş Birliği Adımı
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
38. Uluslararası Kültür Sanat Festivali Açılış Programlarıyla Başladı
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Osmangazi’de emeklilere özel yeni buluşma noktası
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
OBAM’da özel bireyler sanat ve müzikle buluştu