Kategoriler

Michelin’in ‘Lastik Adamı’ Bibendum, ‘Milenyumun İkonu’ seçildi

Amerika’da en önemli pazarlama, marka ve reklam liderlerini bir araya getiren ve bu yıl 1-4 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen Advertising Week’te Michelin’in ‘Lastik Adamı’ Bibendum “Milenyumun İkonu” seçildi. 1898 yılında dünyaya gözlerini açan ve bu yıl 120. yaşını kutlayan Bibendum, Advertising Week’te Milenyumun İkonu ödülü ile 120. Yaş hediyesini de almış oldu.

Son yüzyılın en iyi ve en etkili logosu olarak gösterilen ve bir logo olmanın ötesinde, yaşayan bir karakter olarak Michelin Grup’a hayat veren Bibendum, şirketin daha iyi hareketlilik sağlamak için mesajlarını, tavsiyelerini tüketicilere taşıyan bir yol arkadaşı olmayı başarıyor.

Dünyanın en eski marka ikonlarından biri olan ve her zaman genç, dinamik kalmayı başaran Bibendum, Michelin markasının İtibar Enstitüsü sıralamasında global anlamda 11. sırada yer almasında da çok önemli bir rol oynuyor.

Bibendum 120 yaşında

1898 yılında Edouard ve André Michelin kardeşlerin hayal gücü ve yetenekli poster sanatçısı O’Galop’un fırçasıyla hayat bulan Michelin’in ‘Lastik Adamı’ Bibendum, bu sene 120. yaşını kutluyor. Yeni yaşı için Michelin Graphic Studio sanatçıları tarafından çizilen 120 resimlik sergi, Fransa- Clermont-Ferrand’da L’Aventure Michelin Müzesi’nde sergileniyor.Sergide Bibendum'dan esinlenen yaratıcı çalışmalar yer alıyor. Bidendum ailesiyle, sahilde ya da süper kahraman, tahta ayaklı korsan, uzayda yüzen kozmonot olarak görülmemiş çizimleriyle ziyaretçileriyle buluşuyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Başkan Aydın vatandaşlara aşure dağıttı
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Anahtar Parti Bursa İl Başkanı Aslan, İklim Kanunu'na sert çıktı!
Bursa
6 Kez Görüntülendi.
İNEGÖL’DEN BOSNA’YA GÖNÜL KÖPRÜSÜ; 30 YILDIR DİNMEYEN ACI
Bursa
6 Kez Görüntülendi.
Türkiye’nin İlk Çok Disiplinli Kadın Zirvesi 23 Temmuz’da Bursa’da Gerçekleşiyor
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
YILDIRIM BELEDİYESİ’NDEN ‘TERCİH’ DESTEĞİ
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
İNEGÖL’DE 38. ULUSLARARASI KÜLTÜR SANAT FESTİVALİNE GERİ SAYIM
Bursa
7 Kez Görüntülendi.
Kardelen Kültür Evi ve üretim tesisine anlamlı ziyaret
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Altın Karagöz dans ekiplerinden Başkan Bozbey’e ziyaret
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Uluslararası Bursa Festivali'nde klasik müzik gecesi
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Başkan Aydın, Kırcaali Mahallesi sakinleriyle buluştu