Kategoriler

İZNİK’TE CAMİLER VE DİN GÖREVLİLER HAFTASI KUTLANDI

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinliğine katıldı. Başkan Sargın, “Din görevlileri birer eğitimci ve öğretmendir. İnsanların yetişmesinde hepimizin sorumluluğu vardır” dedi.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle İznik Devlet Su İşleri Tesisleri’nde program düzenlendi. Programa İznik Kaymakamı Bülent Bayraktar, Belediye Başkanı Osman Sargın, İlçe Müftüsü Üzeyir Yavaş, Jandarma Komutanı Tuncay Doğan, kamu kurum ve kuruluşları ile siyasi partilerin temsilcileri, din görevlileri ve çok sayıda kişi katıldı. Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlarken ardından Kur’an-ı Kerim Tilaveti okundu.

Din Görevlilerinin insan hayatındaki yeri ve önemi hakkında konuşma gerçekleştiren İznik Müftüsü Üzeyir Yavaş konuşmasında “1-7 Ekim tarihleri arasında icra edilen Camiler ve Din Görevlileri haftası münasebetiyle ilçe müftülüğü olarak organize etmiş olduğumuz programa hepiniz hoş geldiniz, şerefler verdiniz. Dünya genelinde Diyanet İşler Başkanlığımıza bağlı İmamlarından, müezzinlerine, vaizlerinden, müftülerine, Kur’an Kursu öğreticilerimizden tüm başkanlığımıza bağlı birimler milletimizin doğumundan ölümüne kadar, sabahın seher vaktinden gecenin son saatlerine kadar mesai mefhumu gözetmeksizin çalışıyoruz. Rabbim her birinden razı olsun” dedi.

İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinliğinde İznik’te Cami Yapımı için katkıda bulunan hayırseverler ile emekli olan din görevlilerine ilçe protokolü tarafından plaket takdim edildi.Etkinliğe katılanlar program sonrasında kahvaltıda bir araya geldiler.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa Osmangazi'de 19 Mayıs coşkusu Haluk Levent konseri
Bursa
BTÜ’lü öğrenciler çadır nöbetinde
Bursa
Nilüfer Uluslararası Spor Şenlikleri’nde kupa ve madalya heyecanı
Bursa
Endüstriyel yemek sektöründen et fiyatlarına tepki
Bursa
Osmangazi Çağrı Merkezi 7/24 hizmette
Bursa
Yıldırım'da okul sporları ilçe şenlikleri devam ediyor
Bursa
Bursa'da hava kirliliği limitin üstünde
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
BUÜ, patent şampiyonları listesinde bir kez daha zirvede
Bursa
BTÜ-SEM’den minik dahilere eğitim
Bursa
TOFAŞ play-off için Galatasaray Ekmas karşısında