Kategoriler

KKB Bilgi Güvenliği ekibine uluslararası ödül

Kredi Kayıt Bürosu Bilgi Güvenliği ekibi küresel siber güvenlik firması FireEye tarafından Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesinde ‘Yılın Güvenlik Ekibi’ ödülüne layık görüldü. Farklı ülkelerden ve sektörlerden kurumların, bilgi güvenliği ve siber güvenlik konusundaki başarılarını ve iyi uygulamalarını yarıştırdıkları FireEye Excellence Awards’tan Türkiye’ye ödülle dönen ilk kurum KKB oldu.

Küresel siber güvenlik firması FireEye, farklı ülkelerden ve sektörlerden kurumların bilgi güvenliği ve siber güvenlik konusundaki başarılarının yarıştığı FireEye Excellence Awards kazananlarını Ekim ayında düzenlediği FireEye Siber Savunma Zirvesi'nde açıkladı. Kredi Kayıt Bürosu Bilgi Güvenliği ekibi küresel siber güvenlik firması FireEye tarafından Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesinde Yılın Güvenlik Ekibi olarak seçildi.

Ödüle ilişkin konuşan Kredi Kayıt Bürosu Risk Yönetimi Direktörü Serdar Çolak, “Bilgi güvenliği kaynaklarımızı etkin ve doğru yöneterek siber risklere karşı sergilediğimiz sağlam duruşun bu önemli ödüle layık görülmesi ve ülkemize bu başarıyı taşıyor olmamız kurumumuz adına oldukça gurur verici” dedi.

Türkiye’den bu ödülü alan ilk kurum olan Kredi Kayıt Bürosu adına ödülü Washington D.C.’de düzenlenen ödül töreninde KKB Risk Yönetimi Direktörü Serdar Çolak ve KKB Bilgi Güvenliği Yönetimi Müdürü Ali Kutluhan Aktaş teslim aldı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
7 Kez Görüntülendi.
Bursa Büyükşehir'den gastronomi hamlesi
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
CHP BURSA MİLLETVEKİLİ ORHAN SARIBAL, “AKP İKTİDARI GİTMEDEN, SARAY REJİMİ SON BULMADAN TÜRKİYE’YE RAHAT YOK”
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Gemlik’te Afetlere Önceden Hazırlık
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
CHP Bursa İl Başkanlığı’ndan Ahmet Hamdi Çamlı hakkında suç duyurusu
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
YILDIRIM’DA YÜZME BİLMEYEN ÇOCUK KALMAYACAK
Bursa
6 Kez Görüntülendi.
YILDIRIM BELEDİYESİ’NDEN İSTİHDAMA KATKI
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Başkan Ercan Özel: “Gönül rahatlığıyla Kozdere Çamlığı’nda piknik yapılabilir”
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Bursa Yenişehir Ovası'ndan su krizi uyarısı! Yenişehir’de su seviyesi tehlikede!
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Yabancı öğrenciler sosyal medya hesaplarında Osmangazi’yi tanıtacak
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
BTÜ'den enerji sektörü için kendini onaran malzeme projesi