Sonbaharın Gözdesi High Cut Botlar FLOda!

Sonbaharın Gözdesi High Cut Botlar FLO’da!

Havaların soğumasıyla high cut botlar günlük kombinlerdeki yerini almaya başladı. Herkesin ayakkabıcısı FLO, soğuk havaların vazgeçilmezi olan bileğe kadar uzanan high cut botların birçok alternatifini moda severlerin beğenisine sunuyor.

Her tarza ulaşılabilir fiyatlarla uygun ayakkabı modelleri sunan FLO, sonbaharda en çok öne çıkan high cut bot koleksiyonu ile gardıroplarda yerini alıyor. Özgün stillerin başkahramanı olan high cut botlar, süet, deri gibi dokular üzerine metal toka, zımba, fermuar ve püskül detaylarıyla FLO koleksiyonunda karşımıza çıkıyor! Stili ne olursa olsun her kadının rahatlıkla tercih edebileceği gri, vizon, haki ve kahverengi tonlarındaki high cut botlar, skinny pantolonlar, taytlar, rahat kesimli etek ve elbiselerle kombinlenebiliyor. 

Erkek koleksiyonunda bulunan modeller ise, kahverengi, taba, gri, siyah gibi renklerle trendlerin takipçisi olan erkeklerin vazgeçilmezi oluyor. Sonbahar mevsiminde şehir hayatının kurtarıcısı olan high cut botlar, bağcık, kadife, arma detaylarıyla ile tüm beyleri özgüven dolu adımlarla buluşturuyor.

Hem gündüz hem de gece için alternatifler sunan FLO High Cut kesimli botlar, şıklıkları kadar rahatlıklarıyla da hayatı kolaylaştırıyor.

FLO’nun 2018-2019 Sonbahar/Kış Kadın - Erkek Koleksiyonu’nda yer alan modelleri görebilmek için FLO mağazalarına uğrayabilir, www.flo.com.tr ‘yi ziyaret edebilirsiniz.

banner10
Yorumlar
user

Daha Fazla Haber
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
İYİ PARTİ BURSA İL BAŞKANLIĞI
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Bursa'da girişimcilik zamanı
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Osmangazi’de 2 gün boyunca Sutopu Festivali heyecanı yaşandı
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Bursa Uluslararası Fotoğraf Festivali'ndeki eserler, İstanbullularla buluştu
Gündem
4 Kez Görüntülendi.
BTSO İflasın Kılıfını mı Hazırlıyor? Konkordato Semineri Değil, Ekonomik Tufanın Ayak Sesleri!
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
BURSA'NIN RİSKLİ YAPI STOĞU İÇİN MÜSİAD'DAN "YARISI BİZDEN" ÇAĞRISI
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
BURSA’DA KARNE HEDİYESİ PAMUK ŞEKERİ OLDU
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Minik öğrencilerin Osmangazi’de karne heyecanı
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
İnegöl Belediyesi Halk Dansları Topluluğu 14. Yılını Muhteşem Bir Geceyle Kutluyor
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
İnegöl Belediyesi’nden Gökyüzü Tutkunlarına Davet: “Gel Göğe Bakalım” Etkinliği 28 Haziran’da Başalan Yaylası’nda