Kategoriler

​YILDIZ TİLBE ÇARŞAMBA GECELERİNE AMBARGO KOYDU

Besteleri ve güçlü yorumu ile Türk müziğine yön veren başarılı sanatçı Yıldız Tilbe, Jolly Joker Vadistanbul sahnesinde sezon boyu sürecek konser serisinin ikincisinde de muhteşem bir performansa imza atarak İstanbul sahnelerinde Çarşamba gecelerine adeta ambargo koydu.

Yaklaşık iki bin kişilik bir kalabalığın saatler öncesinden doldurduğu mekanda dinleyicilerini ''Delikanlım'' ile selamlayan Tilbe, Dillere dolanan duygusal parçalarını peş peşe seslendirerek konser alanını dolduran hayranlarını büyüleyen başarılı sanatçı, geçtiğimiz sahnelerinde yaşadığı kıyafet sorununu da bu konserinde çözdü. Siyah tül bir elbise tercih ederek sahnedeki kıyafet krizini çözdüğü gözlemlenen Yıldız Tilbe, ''Bugün sahnede çok rahatım Kıyafetlerimle barış anlaması imzaladık.'' diyerek herkesi güldürmeyi de başardı.

İki saat kaldığı Jolly Joker Vadistanbul sahnesinde ara vermeden soluksuz bir performans sergileyen Yıldız Tilbe, konserinin son yarım saatini ise yüksek ritimli halk müziği eserlerine ayırdı. Edirne'den Ardahan'a seslendirdiği türkülerle müzikseverleri coşturan başarılı sanatçı Yürü Anca Gidersin şarkısını söyleyerek alkışlar eşliğinde konserini noktaladı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
11 Kez Görüntülendi.
Bunu Duymayan kalmasın
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
“Eker I Run 23 Nisan Çocuk Koşusu”, büyük bir katılımla yapıldı
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
13 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN KULAĞINDAN 2 KURTÇUK ÇIKARILDI
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Mayıs'ta Eyfest coşkusu
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
BTSO’da Kuzey Makedonya İş Forumu
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Rüya Şükran Güvenç turnuvanın en iyisi seçildi
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
ARKON'dan Yuzyılın Buluşması
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
YAYLA BİLİM İNSANLARI İLE BİR ARADA
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
‘‘Bursa’nın Her Yaştan İnsanı Gülümsemeye Başladı’’
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Nilüfer’de dans dolu gece