Kategoriler

Karaca Türkiye’nin en sevilen markası oldu

MediaCat ve Ipsos tarafından gerçekleştirilen Lovemark araştırmasının Sofra-Mutfak&Züccaciye kategori birincisi Karaca oldu. Tüketicilerine verdiği değer ile öne çıkan Karaca, Türkiye’nin en sevilen markaları arasındaki yerini aldı.

Türkiye’nin en sevilen markalarının belirlendiği araştırmada, 22 farklı kategoride değerlendirme gerçekleştirildi. 3090 kişinin katılım sağladığı araştırma sonuçları, en sevilen markaların belirlenmesine yardımcı oldu. Farklı bakış açısı ve kendine özgü yaratıcı ürünleriyle dikkat çeken Karaca, kendi kategorisinde ilk sıraya yerleşti.

Katma değeri marka algısında ve kalitesinde gizli

Katma değerli tasarımlarla farklılaşma yaklaşımını benimseyen Karaca, kalitesini Ar-Ge çalışmalarıyla, piyasa algısını ise özgün fikirleriyle pekiştiriyor. Dünya markası olma vizyonuyla çalışmalarını sürdüren Karaca, Türkiye’nin en sevilen markaları arasında yer alarak hedeflerine emin adımlarla ilerliyor. Tasarıma ve markalaşmaya çok büyük önem veren firma, kullanıcılarına işlevsel ürünleri sunarken, katma değer de sunarak fark yaratıyor. Araştırmada, ilk defa değerlendirmeye alınan Sofra-Mutfak ve Züccaciye kategorisinin lideri olan Karaca, ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa Osmangazi'de 19 Mayıs coşkusu Haluk Levent konseri
Bursa
BTÜ’lü öğrenciler çadır nöbetinde
Bursa
Nilüfer Uluslararası Spor Şenlikleri’nde kupa ve madalya heyecanı
Bursa
Endüstriyel yemek sektöründen et fiyatlarına tepki
Bursa
Osmangazi Çağrı Merkezi 7/24 hizmette
Bursa
Yıldırım'da okul sporları ilçe şenlikleri devam ediyor
Bursa
Bursa'da hava kirliliği limitin üstünde
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
BUÜ, patent şampiyonları listesinde bir kez daha zirvede
Bursa
BTÜ-SEM’den minik dahilere eğitim
Bursa
TOFAŞ play-off için Galatasaray Ekmas karşısında