Kategoriler

Prof. Dr. Üstün Dökmen İnegöl AVM’ye Konuk Oldu

Alışverişi sosyal yaşamın kalbine taşıyan İnegöl AVM; ünlü psikolog, yazar ve televizyon programcısı Prof. Dr. Üstün Dökmen’in katıldığı söyleşiye ev sahipliği yaptı. Dökmen sunumunda; var olmak, gelişmek, uzlaşmak, bireysel gelişim ve empati kavramlarını ilgi çekici hikaye ve anekdotlarla katılımcılara aktardı.

19 Ekim 2018, İstanbul;

İnegöl ve çevresinin yaşam merkezi İnegöl AVM, alanlarının değerli isimlerini konuk ettiği söyleşi dizisinde bu ay bir duayeni ağırladı.

Psikolog, yazar ve televizyon programcısı Prof. Dr. Üstün Dökmen çok özel bir söyleşi ile İnegöl AVM’de ziyaretçilerle buluştu.

Yoğun katılımla gerçekleşen keyifli sunumda, Üstün Dökmen; “Gelişmek gerekli mi? En iyiler niçin geriler? Yarına kalmak için 4-A formülü nedir? Varoluşun temelleri nedir? gibi soruların yanıtlarını ve gelişime direnmek, var olmak, gelişmek, uzlaşmak, bireysel gelişim ve empati kavramlarını anlattığı ilgi çekici hikaye ve anekdotlarla katılımcılara aktardı.

Toplumda kadın ve erkeğe eşit rol biçilmesinin önemine ve toplumu ne kadar ileriye taşıyacağına dikkat çeken Dökmen, “Unutmamalıyız ki kadın geri kalınca toplum geri kalır” dedi. Söyleşi kapsamında Dökmen, dinleyicilerden gelen soruları da yanıtladı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa TB'de Coğrafi İşaretli Ürünler İstişare Toplantısı
Bursa
İnegöl'de istihdama katkı sürüyor
Bursa
Bursa’ya aşık bir sanatçı: Mehmet Çevik
Bursa
Nilüfer’de “Üç Fidan”a duygu dolu anma
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Hıdırellez, Mudanya'da coşkuyla kutlandı
Bursa
Bursa Şehir Hastanesi, “Anne Dostu Hastane” oldu
Bursa
Bursa Gürsu'da 'Kadın Çalıştayı' hazırlığı
Bursa
Nilüfer’de hıdırellez coşkusu
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Bursa Gürsu'da çölyak hastalarına özel kahvaltı
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Bursa Devlet Tiyatrosu'nda bu hafta