Kategoriler

Paşabahçe Mağazaları'nın 'Omnia Su' Koleksiyonu'ndan 'Twist'

Türkiye’nin en sevilen markalarından Paşabahçe Mağazaları, camın yarınını tasarladığı ve tasarım ile kültür arasındaki ilişkiyi yeni bakış açıları ve tekniklerle geliştirerek hayata geçirdiği Omnia Koleksiyonu’na ‘su’ teması ile devam ediyor. Dünyaca ünlü tasarımcılarla genç yeteneklerin modern tasarımlarının bulunduğu ‘Omnia Su’ Koleksiyonu’nda Sezgin Aksu, suyun spiral hareketlerinden esinlenerek Twist’i tasarladı.

22.10.2018 – Paşabahçe Mağazaları’nın 2015 yılında kültür ve gelenekten beslenen özgün Türk camcılığını geleceğe taşıma anlayışı doğrultusunda lanse ettiği Omnia Koleksiyonu, ‘su’ temasıyla tasarım ve sanatseverlerle buluşmaya devam ediyor. Omnia Su koleksiyonu, dünyaca ünlü tasarımcılar ve genç yeteneklerin, suyun gücünü ve zarafetini anlattıkları ürünleriyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Çalışmalarını Milano’da bulunan ofisinde sürdüren ve dünya çapında birçok başarılı işe imza atarak ödüller alan yetenekli tasarımcı Sezgin Aksu, Omnia Su Koleksiyonu için Twist’i tasarladı. Twist, suyun bazı anlarında doğal olarak oluşturduğu spiral hareketlerden ilham alınarak tasarlanmış bir objeler serisi.

Paşabahçe Mağazaları Hakkında

Cam sektörünün küresel oyuncusu konumundaki Şişecam Topluluğu şirketlerinden Paşabahçe Mağazaları A.Ş. özgün, modern, yenilikçi ve müşteri odaklı yapısıyla sofra ve mutfak eşyaları zincir mağazacılığı alanında Türkiye’de lider konumdadır. ‘Yaşam’ ve ‘Butik’ konseptleriyle cam, seramik, porselen, ahşap, çelik sofra ve mutfak eşyalarının yanı sıra dekoratif koleksiyon ürünlerini de müşterilerinin beğenisine sunan Paşabahçe Mağazaları, bugün Türkiye ve yurt dışında toplam 52 mağaza ile hizmet vermektedir.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Krizler ve Uluslararası Kimlik Hedefi, Öğrencileri Yurt Dışına Eğitime Yönlendiriyor
Bursa
Rahvan atları fetih coşkusunu zirveye taşıdı
Bursa
23 Nisan Çocuk Şenliği, minik öğrencilerin gösterileriyle son buldu
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Yıldırım Halk Eğitim Merkezinden miniklere 23 Nisan sürprizi
Bursa
Eski İsveç Başbakanı Reinfeldt: “Küresel Yönetişime İhtiyacımız Var”
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Başkan Bozbey, verdiği sözü tuttu
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
"Orhan Taylan Sokağın Direniş Hafızası" sergisi Bursa Nilüfer’de
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Emre Kaya'dan Mehmet Çevik'e sürpriz
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Bursa Teknik Üniversitesi'ne yeni bölümler açılıyor
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Hakan Çavuşoğlu açılışı yaptı