Kategoriler

SAHNEDE YENİ ALBÜM MÜJDESİ

Selami Şahin, Jolly Joker Kartal'dan İstMarina'da bulunan ve 1800 kişi büyüterek bir konsere imza attı.

Müzikseverlerin saatlerdeki doldurulmasıyla ortaya çıkan mekanda sahneye '' Seninle Başım Dertte '' şarkısı ile çıkarak büyük bir alkış tufanı koparan başarılı sanatçı, peşinden seslendirdiği '' Özledim '' ve '' Aşılmak Sevmekten Zor '' parçaları ile etkinliklerle tam anlamıyla fırtınalar estirdi. 50 yıl aşkın sanat hayatında sayısız ölümsüz esere imza atan ve bir çokda tutanlara ayrıştıyorum Selami Şahin, gece yarısı esprilerle de herkesi gülmekten kırdı geçirdi.

Bir ara yakın dostu Bülent Ersoy'un da taklidini yapan Selami Şahin, '' Bülent çok vefalıdır, altından bir kalbi vardır. Onunla ilgili ve onu buluyorum. '' Sözleri ile seyircilere yakın arkadaşını alkışlatmayı da ihmal etmedi. Yakın bir zamanda yeni bir albümün çıkacak. Onunda müjdesini buradan sizlere sunmak istedim. Hepsi bir iyi güzel, yepyeni şarkılar. '' Diyerek birde müjde veren Şahin, gece boyunca bitmek tükenmek bilmeyecek enerjiyle birlikte sahnede adım atmadık yer bırakmadı.

Selami Şahin, konserin ikinci bölümde ise tam anlamıyla coştu, coşturdu. İki saat süren şart seyircilerin yoğun olması üzerine yarım saat daha uzatan başarılı sanatçı, '' Umarım onu seyretti. Ben ve ekip arkadaşlarım hepinize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. '' Sözleri ile konserini noktaladı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa TB'de Coğrafi İşaretli Ürünler İstişare Toplantısı
Bursa
İnegöl'de istihdama katkı sürüyor
Bursa
Bursa’ya aşık bir sanatçı: Mehmet Çevik
Bursa
Nilüfer’de “Üç Fidan”a duygu dolu anma
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Hıdırellez, Mudanya'da coşkuyla kutlandı
Bursa
Bursa Şehir Hastanesi, “Anne Dostu Hastane” oldu
Bursa
Bursa Gürsu'da 'Kadın Çalıştayı' hazırlığı
Bursa
Nilüfer’de hıdırellez coşkusu
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Bursa Gürsu'da çölyak hastalarına özel kahvaltı
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Bursa Devlet Tiyatrosu'nda bu hafta