Kategoriler

Harika Kanatlar Müzikali Home City Pendik Mobilya ve Dekorasyon Alışveriş Merkezi’nde

Birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yapan Home City Pendik Mobilya ve Dekorasyon Alışveriş Merkezi, TRT Çocuk ekranlarının sevilen çizgi dizisi Harika Kanatlar’ı ağırlamaya hazırlanıyor. 3-4 Kasım Cumartesi ve Pazar günü saat 14.00 ile 19.00 arasında minik hayranları ile buluşacak olan Harika Kanatlar Müzikali, çocuklara unutulmaz bir gün yaşatacak.

Türkiye’nin ilk ve tek mobilya dekorasyon AVM’si olan Home City Pendik eğlenceli ve keyifli gösterilerini izleyicileri ile buluşturuyor. Harika Kanatlar’ın eğlenceli karakterleri Jett, Dizzy, Donnie ve Jerome keyifli bir hafta sonu için çocukları bekliyor.

Pendik’ te, E5 - Tem bağlantı yolu üzerinde ve Sabiha Gökçen Havalimanı karşısında yer alan Home City Pendik Mobilya ve Dekorasyon Alışveriş Merkezi’ne Gebze- Kartal - Kurtköy - Pendik hatlarında yer alan ücretsiz müşteri servisleri ile ulaşılabiliyor. Uçak saatini beklerken keyifli zaman geçirmek isteyenlerin uğrak yeri olacağı AVM, ziyaretçilerini birbirinden farklı ve eğlenceli aktiviteler ile karşılıyor.

Hakkında

Türkiye’nin tek mobilya ve ev dekorasyon AVM’si olan Home City Pendik, Evra Group ve Has Grup tarafından 18 Ekim 2018 tarihinde hayata geçirilmiştir. Türkiye’nin önde gelen 100 mobilya ve dekorasyon markasının yer aldığı AVM, otoparkı ile birlikte 90 bin metrekarelik kapalı alana sahiptir. Pendik Tem Bağlantı Yolu Üzeri ve Sabiha Gökçen Havalimanı karşısında yer alan AVM, ev tekstilinden züccaciyeye, halıdan perde ve aydınlatmaya kadar birçok markayı bünyesinde barındırmaktadır. Home City Pendik, mobilya ve ev dekorasyon mağazalarının dışında yeme içme hizmetleri ve çocuk alanları ile keyifli bir ‘Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ olmayı hedeflemektedir.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
İMO Bursa Şubesi Kestel Soğuksu ve Seymen Mahalleri Sanayi ve Depolama Alanına İtirazını Açıkladı
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
İnegöl'de gençlerin yeni mekanı Nöbetçi Kitaphane
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Bursa’da Karam Veteriner Muayenehanesi hizmete açıldı
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Meteoroloji açıkladı: Hafta sonu hava nasıl olacak?
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
3 MAYIS'TA TÜRKÇÜLÜK GÜNÜNDE ŞEHİT SİNAN ATEŞ UNUTULMADI!
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Bursa Yenişehir'de meclisler canlı yayınlanmaya başladı
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Bursalı öğrenciler Polonya’da iklimsel çözüm aradı
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Bursa Gemlik'te Başkan Deviren'den yerinde test
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
BURSA GÜLÜMSEMEYE MUSTAFA BOZBEY VE ERKAN AYDIN İLE BAŞLADI
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Bursa Osmangazi'de 19 Mayıs coşkusu Haluk Levent konseri