Kategoriler

KİP ROMANYA’DAN DOĞU AVRUPA’YA AÇILDI!

Türkiye’nin ilk erkek moda markalarından KİP, Romanya’nın başkenti Bükreş’te açtığı mağaza ile Doğu Avrupa’da büyüme planlarının ilk ve en önemli adımlarından birisini attı. Gürmen Group Markalardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Zeynep Doğan açılış vesilesiyle yaptığı açıklamada “KİP’in global bir marka olma yolundaki adımları adına Romanya açılımını çok önemsiyoruz. Bu ülke Doğu Avrupa’da büyümemizin kapısını açtı. Romanya’da 2023’e kadar 8 mağazaya ulaşmayı hedefliyoruz” dedi.

Doğu Avrupa’daki ilk mağazasını Romanya Bükreş’te açan KİP, mükemmel müşteri deneyimini hedefleyen mağazacılık anlayışıyla şehrin en yeni ve iddialı AVM’leri arasında yer alan Park Lake Mall’da Romanya erkeklerini şık, kaliteli, trendy ürünleriyle tanıştıracak

.

Gürmen Group Markalardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Zeynep Doğan açılış vesilesiyle yaptığı açıklamada; KİP’in erkek modasında köklü bir geçmişe sahip bir marka olduğunu belirterek, “KİP’in global bir marka olma yolundaki adımları adına Romanya açılımını çok önemsiyoruz. Hedefimiz Romanya’da 2023’e kadar 8 mağazaya ulaşmak” dedi.

Zeynep Doğan sözlerini şöyle sürdürdü: “Romanya; Doğu Avrupa’da büyüme planlarımızın ilk adımı. Yakın zamanda KİP markamızı bu coğrafyada Polonya ve Ukrayna’ya da taşıyacağız. Ayrıca KİP markamızla yurt dışında 2023’e kadar hedef pazarlarımız Körfez Ülkeleri, Ortadoğu, Türk Cumhuriyetleri, Balkanlar ve Kuzey Afrika’da 80 mağazaya ulaşmayı öngörüyoruz.”

KİP Bükreş mağazasının çok yakın zamanda açılmasına rağmen Romenler’den çok güzel tepkiler aldıklarına da dikkat çeken Yönetim Kurulu Üyesi Zeynep Doğan, “KİP erkeğinin casual görünümü destekleyen şık, kaliteli, trendy, renkli ve yenilikçi koleksiyonları ile kalıpları bu pazarın beklentileriyle çok uyuştu” açıklamasını yaptı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
SİVİLAY: Bursa'da OSB'leri verimli kullanalım yeter
Bursa
Kestel için OSB'ye bir tepki de Bursa Platformu'ndan
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa'dan Polonya’ya dostluk köprüsü
Genel
Evde yetiştirebileceğiniz 5 şifalı bitki
Bursa
Orhan Sarıbal'dan beyaz ete ihracat kısıtlamasına tepki
Bursa
Bursa'da Emir Sultanlı öğrencilerden bilimsel projeler
Bursa
Bursa Keles'te bu yemek 671’inci kez pişecek
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
BUYSAD Başkanı Dönmez yeniden YESİDEF'te
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa Büyükşehir'e gastronomi ödülü
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Orhaneli'nde evlenecelere müjde