Kategoriler

Anadolu Hayat Emeklilik Karbon Ayak İzini Sıfırladı

Tüm iş süreçlerinde sürdürülebilirliği temel alan Anadolu Hayat Emeklilik, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da operasyonel faaliyetleri sonucu oluşan karbon ayak izini sıfırladı.

Bireysel emeklilik sektörünün lider şirketi Anadolu Hayat Emeklilik, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da rüzgar enerji santrallerine yaptığı katkılarla, operasyonel faaliyetleri sonucunda oluşan karbon ayak izini sıfırlayarak karbon nötr oldu.

İnsanların geleceklerini güvence altına alma bilinci geliştirme, kişilere ihtiyaçlarını karşılayan finansal çözümler sunma ve uzun vadeli istikrarlı emeklilik fonları yaratma misyonuyla faaliyetlerini gerçekleştirdiklerini belirten Anadolu Hayat Emeklilik Genel Müdürü M. Uğur Erkangelecek kuşaklara daha yaşanabilir bir dünya bırakabilmek için sürdürülebilirliği tüm süreçlere entegre ettiklerinin altını çizdi. “Sürdürülebilirlik politikalarımız da bunun bir parçası. Bu konuda sektörün öncülerinden biri olmaktan da büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

M. Uğur Erkan sözlerini şöyle sürdürdü: “Çevre dostu enerji kullanımı için atılan her adımın, çok boyutlu etkilerinin farkındayız. Bu etkiyi güçlendirmek ve düşük karbonlu ekonomiye geçiş konusunda herkese büyük görevler düşüyor. Anadolu Hayat Emeklilik olarak karbon ayak izimizi sıfırlamamız da bu anlayışın bir parçası.”

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
Gemtaş’ta yönetim belli oldu
Bursa
İnegöl Hayvan Pazarı 27 Mayıs'ta kapılarını açıyor
Bursa
Bursa’da kamuya ait caddelerden alınan otopark ücreti kaldırılacak mı?
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
TOFAŞ Bahçeşehir Koleji’ne konuk oluyor
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa LÖDER'in çocuk şenliği
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Nilüfer Belediyespor Kulübü’nün yeni başkanı Muharrem Or
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
BEBKA, Eskişehir'de kadın kooperatiflerini bir araya getirdi
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Yazar Özlüoğlu: Edebiyat, unutulanları yaşanır kılıyor
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa'da çocuklar hayallerindeki meslekleri resmettiler
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Kros nefesleri kesti