Kategoriler

ÜNLÜ POPÇU ALEYNA TİLKİ, VODAFONE FREEZONE STÜDYO’DA VERDİĞİ KONSERLE REKOR KIRDI, 2.3 MİLYON OYNATMAYLA GENÇLERİ COŞTURDU

Türkiye’nin yeni dijital müzik platformu Vodafone FreeZone Stüdyo’ya konuk olan Aleyna Tilki, canlı konseriyle genç hayranlarını coşturdu. “Cevapsız Çınlama”, “Sen Olsan Bari” ve “Yalnız Çiçek” adlı şarkılarıyla ünlenen genç sanatçı, “Shuffle Party” temasıyla düzenlenen konserde farklı janrlardan oluşan bir repertuvarla gençlerin evine konuk oldu. Vodafone FreeZone YouTube kanalından canlı yayınlanan konser, Türkiye’nin dört bir yanındaki gençlere ulaşarak bir rekora imza attı ve 2.3 Milyon oynatmayı geçti.

2 Kasım 2018 – Türkiye’nin yeni dijital müzik platformu Vodafone FreeZone Stüdyo, eşsiz performanslara evsahipliği yapmaya devam ediyor. Vodafone FreeZone Stüdyo, bu kez pop müziğin sevilen isimlerinden Aleyna Tilki’yi ağırladı. “Cevapsız Çınlama”, “Sen Olsan Bari” ve “Yalnız Çiçek” adlı şarkılarıyla ünlenen genç sanatçı, Vodafone FreeZone Stüdyo’da “Shuffle Party” temasıyla verdiği online konserde hayranlarının evine konuk oldu.

Moderatörlüğünü YouTube fenomeni Orkun Işıtmak’ın yaptığı “Saçma Güzel” konserde, Aleyna Tilki sahnede yaklaşık 2 saat kalarak 19 Parça seslendirdi. Vodafone FreeZone YouTube kanalından canlı yayınlanan konser, Türkiye’nin dört bir yanına ulaşarak 2.3

Milyon oynatmayıgeçti.

Online konser deneyimi

Vodafone FreeZone Stüdyo, müzikseverlere uçtan uca online konser deneyimi de yaşattı. Dinleyiciler, konser sırasında Aleyna Tilki ile etkileşime geçerek genç sanatçıyla eğlenceli kurgular ile iletişime geçebildi ve sanatçıya sorularını sorabildi. Ayrıca, Vodafone Müzik Pass veya Vodafone Video Pass paketi sahibi 10 FreeZone’lu Aleyna Tilki ile tanışma şansını elde etti.

Konserden seçili performanslar 1 hafta sonra Vodafone FreeZone YouTube kanalına yüklenerek, Aleyna Tilki hayranlarına konserde dinledikleri ya da kaçırdıkları şarkıları tekrar izleme imkânı sunulacak. Müzikseverler, Vodafone FreeZone YouTube kanalına abone olarak tüm Vodafone FreeZone Stüdyo konser performanslarından yüklendikleri anda haberdar olacaklar.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
14 Kez Görüntülendi.
Krizler ve Uluslararası Kimlik Hedefi, Öğrencileri Yurt Dışına Eğitime Yönlendiriyor
Bursa
Rahvan atları fetih coşkusunu zirveye taşıdı
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
23 Nisan Çocuk Şenliği, minik öğrencilerin gösterileriyle son buldu
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Yıldırım Halk Eğitim Merkezinden miniklere 23 Nisan sürprizi
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Eski İsveç Başbakanı Reinfeldt: “Küresel Yönetişime İhtiyacımız Var”
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Başkan Bozbey, verdiği sözü tuttu
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
"Orhan Taylan Sokağın Direniş Hafızası" sergisi Bursa Nilüfer’de
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Emre Kaya'dan Mehmet Çevik'e sürpriz
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Bursa Teknik Üniversitesi'ne yeni bölümler açılıyor
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Hakan Çavuşoğlu açılışı yaptı