Kategoriler

Hasan Özdemir, Pizza Pizza’nın yeni CFO’su oldu

Finans sektöründeki 15 yılı aşan deneyimiyle dikkat çeken Hasan Özdemir, Pizza Pizza’nın CFO’su (Chief Financial Officer) olarak görev yapmaya başladı.

Türkiye'nin ikinci büyük pizza zinciri olarak, bugün 46 ilde bulunan 141 şubesinde konuklarını ağırlayan Pizza Pizza, finans sektörünün tecrübeli ismi Hasan Özdemir’işirketin CFO’su olarak atadı.

Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olan Hasan Özdemir, kariyerine 2002 yılında kurumlara denetim, vergi ve finansal danışmanlık gibi farklı alanlarda birçok hizmet sunan KPMG Türkiye’de Denetim Asistanı olarak başladı.

2008yılına kadar KPMG Türkiye’de çalışmalarını sürdürdükten sonra Staubli’de Finans ve Muhasebe Müdürü olarak göreve başlayan Özdemir, 2008-2011 yılları arasında şirketin tüm finans, muhasebe, vergi vebütçe çalışmalarını yönetti.

2011-2012 arasında Tchibo Türkiye’de görev yaparken ise Finans Bölümü Başkanı olarak görev yaparken şirketin muhasebe, hazine, raporlama çalışmaları ile BT ekiplerinin yönetiminden sorumlu oldu.

Hasan Özdemir, 2012 yılından itibaren Finans ve BT Direktörlüğü’nü yürüttüğü Hilti’de ise 4 yıl boyunca Türkiye’nin de bağlı olduğu bölgede finans, muhasebe, kredi ve tahsilat, kontrol, hukuki süreçler ile BT’nin de yönetimini gerçekleştirdi.

Kasım 2016’da Çiçek Sepeti’nde CFO olarak göreve başlayan Özdemir, şirketin tüm finansman yönetimi, muhasebe, kontrol, maliyet muhasebesi, hukuki ve ERP fonksiyonlarını18 kişilik ekibiyle birlikte yürüttü.

Hasan Özdemir kariyerine Ekim 2018 itibarıyla Pizza Pizza’nın CFO’su olarak devam ediyor. Pizza Pizza’daki yeni göreviyle birlikte Hasan Özdemir şirketin tüm finansal operasyonlarının yönetiminden sorumlu olacak.

Daha fazla bilgi için:

Mehtap Halıcı - Cohn&Wolfe / 0850- 460 60 10 – mehtap.halici@geometry.com

Pizza Pizza Hakkında

1995 yılında İzmir'de kurulan Pizza Pizza, Türkiye'nin ikinci büyük pizza zinciri olarak, bugün 46 ilde bulunan 141 şubesinde konuklarını ağırlıyor. İzmir Torbalı'da 8.000 m²’lik alan üzerine kurulu modern tesislerinde, üretim ve tedarik operasyonlarını gerçekleştiren şirket,çalışmalarını bayilik (franchise) sistemi ile yürütüyor. Ege bölgesinde lider konumdaki Pizza Pizza’nın, 38’sı İzmir’de olmak üzere sadece Ege Bölgesi’nde toplam 59 restoranıbulunuyor.

Ağustos 2018’de hisselerinin tamamı Türkiye’nin önde gelen özel sermaye fonlarındanMediterra Capital tarafından satın alınan Pizza Pizza, Meditera Captal’in sağlayacağı finsansal ve stratejik destek ile Türkiye'nin önde gelen restoran zincirlerinden biri olmayı hedefliyor. Detaylı bilgi için www.pizzapizza.com.tradresini ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
Bursa Yıldırımspor 2. ligi hedefliyor
Bursa
Bursa’da 1 Mayıs'ta ücretsiz ulaşım
Bursa
TOFAŞ - Galatasaray Ekmas BSL 30. hafta maçı bı̇letlerı̇ satışta
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Sabiha Köstem Ortaokulu Öğrencilerinden Yüzmede Gururlandıran Başarı
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
BTÜ’lü öğrenciden fark yaratacak proje
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa Araştırmaları 14'üncü kez ödüllendirildi
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Bursa'da Gıda Mühendisliği sektöründe 11'inci buluşma
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Başkan Taban: "Tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum”
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Nilüfer’de vergi ödemelerinde kolaylık
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
CHP’li belediye başkanlarından Bursa protokolüne ziyaret