Kategoriler

SPORDA MADALYALAR YILDIRIM’A GELİYOR

Spora ve sporcuya verdiği destekle ilçenin sportif faaliyetlerine ivme kazandıran Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, başarılı sporcuları onurlandırmayı sürdürüyor.

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, katıldıkları uluslararası şampiyonalarda derece elde eden Yıldırım Belediyespor Kulübü sporcularını belediye meclis toplantılarında konuk etmeyi sürdürüyor. Yıldırım’ın her alanda olduğu gibi sporda da marka şehir haline geldiğini belirten Başkan Edebali, “Gençlerimizi doğru yönlendirerek, gelişimlerine katkı sağlamak adına sporun çok önemli olduğunun farkındayız. Bunun için spor bizim öncelikli yatırım alanlarımız arasında bulunuyor. Gençlerimize hem spor imkanları oluştururken hem de onların sportif başarılarını ödüllendirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

‘ÖNEMLİ BAŞARI’

Polonya’da düzenlenen Gençler ve 23 Yaş Altı Avrupa Halter Şampiyonası’nda 62 kilogramda mücadele eden Ramazan Kara, toplamda 267 kilogram kaldırarak bronz madalyayı Yıldırım’a getirdi. Başarılı kariyerinde Avrupa ve Türkiye şampiyonlukları da bulunan Yıldırım Belediyesporlu milli sporcu Ramazan Kara, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali tarafından ödüllendirildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Nilüfer’in genç sultanları finale çıktı
Bursa
Bursa Büyükşehir Belediyespor Kadınlar Voleybol 2. Ligi’nde
Bursa
BUÜ’den üniversite-sanayi işbirliğinde bir adım daha
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Yenişehir’de can dostlarına geçici barınma merkezi
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
MUDANYA HALİTPAŞA MAHALLESİNDE ; HEYELAN VE ENFEKSİYON TEHLİKESİ
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa TB'de Coğrafi İşaretli Ürünler İstişare Toplantısı
Bursa
İnegöl'de istihdama katkı sürüyor
Bursa
Bursa’ya aşık bir sanatçı: Mehmet Çevik
Bursa
Nilüfer’de “Üç Fidan”a duygu dolu anma
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Hıdırellez, Mudanya'da coşkuyla kutlandı