Kategoriler

.Kışın Seyahat Güvenliği İçin n11.com’dan Kar Zinciri ve Antifriz Fırsatları

Kışın zorlu şartlarından trafiğe çıkan araçların güvenliği için önem taşıyan kar zinciri ve antifriz ürünleri, e-ticaret platformu n11.com’da uygun fiyatlarla satışa sunuluyor.

E-ticaret platformu n11.com, kış ayları gelmeden seyahat güvenliği için hazırlıklarını tamamlamak isteyenler için kar zinciri ve antifrizler farklı seçenek ve fiyat alternatifleriyle satışa sunuyor. Kış aylarında aniden bastıran kar yağışına hazırlıklı olmak için araçlarında kar zincirini hazır tutmak isteyen sürücüler için n11.com’un Otomotiv & Motosikletkategorisinde farklı model ve marka alternatifleriyle satışa sunuluyor.

Kışa hazırlıklı olmak isteyen n11.com kullanıcıları tarafından antifrizlere gelen talep 2018 Eylül ve Ekim aylarında geçen seneye oranla yüzde 88 artış gösterdi. Radyatör suyunun soğuk havalarda donmasını, sıcak havalarda ise kaynamasını önlediğinden yaz-kış kullanılması tavsiye edilen antifrizler, n11.com’da 29,90 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Her iki tekere de takılması önerilen kar zincirleri araçların karlı, buzlu ve çamurlu yollarda patinaj yapmasını ve kaymasını engelliyor. Aşınmalara karşı ekstra sertleştirilmiş, uzun ömürlü, çelik alaşımlı, kare kesitli çelik zincirlerden oluşan kar zincirleri n11.com’da 89,90 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
Bursa Yenişehir Ziraat Odası'nda Aktaş yeniden başkan
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Dikkat! Eşinizin cebinden izinsiz para almak boşanma sebebi
Bursa
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey basınla buluştu
Bursa
Bursa'da bir lisede ilginç olay
Bursa
Baharın gelişi Osmangazi’de coşkuyla kutlandı
Bursa
Bursa futbolu nereye koşuyor?
Bursa
Yenişehir'de 10 yıllık sorun çözüme kavuşuyor
Bursa
Bursa Osmangazi'den Bosnalı kardeşe ziyaret
Bursa
Başkan Bozbey, Bursa Büyükşehirin borcunu açıkladı
Bursa
Yaz aylarının kabusu geri döndü