Kategoriler

''Peli'' Parke Çalıştayı'na Co-sponsor Oldu.

Orsiad öncülüğünde bu yıl üçüncüsü düzenlenen 21 Kasım Çarşamba günü Pullman Otel’de gerçekleşecek Parke Çalıştayı’na co-sponsor olan Peli, 2019 yılı yeni ürün ve hizmetlerini tanıtacak.

Sektörün öncülerinin katılımıyla Orsiad’ın öncülüğünde düzenlenen, sektörün belli başlı sorunlarının değerlendirilmesini ve belli standartların getirilmesini amaçlayan çalıştayın bu yıl üçüncüsü gerçekleşecek.

21 Kasım Çarşamba günü 13.00’te başlayacak olan etkinlikte, sektörün önde gelen parke üreticileri yer alacak. Düzenlenmeye başladığı günden bu yana büyük ilgi gören ve merakla beklenen çalıştayda stand kuracak ve çalıştayın co-sponsoru olan Peli, yeni ürünlerini ve hizmetlerini sergileyecek.

Sektör adına önemli bir platform olan çalıştay tüm gün sürecek. Çalıştayda sektör ile ilgili sorunların, çözüm önerilerinin, fiyat politikasının, işçilik fiyatlarının ele alınacağı panel ve oturumlar olacak. Parke Çalıştayı’nda, Peli adına konuşma yapacak olan Peli Parke Strateji ve İş Geliştirme Müdürü Mehmet Karahasanoğlu sektörü, sektörün sorunlarını ve çözüm önerilerini, kendi markalarındaki yenilikleri anlatacak bir sunum yapacak. 2019’un yeni renk, model ve en ileri teknolojilerinin tanıtılacağı platformda her biri sektörün uzmanı olan birçok konuşmacı yer alacak.

Çeşitli çekilişlerin yapılacağı çalıştayda kura çekimi ile birbirinden değerli hediyeler dağıtılacak. Peli çekilişte kazanan şanslıya en yeni ürünü olan Elegance Large koleksiyonundan 100 m2’lik parke hediye edecek.

Turanlar Grup Hakkında:

1953 yılında Hasan, Fuat ve Nihat Turan kardeşler tarafından kurulan; orman endüstrisi, kâğıt, gıda ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren bir şirketler grubudur. Üretim faaliyetlerini, Vezir Köprü Orman Ürünleri ve Kâğıt Sanayi A.Ş., Pelit Arslan Kontrplak Fabrikası A.Ş. ve Pelit İnşaat Kalıp Sist. San. ve Tic. AŞ.’de gerçekleştirmektedir. Turizm faaliyetlerini ise Turan Prince World Tatil Köyü ve Sentido Turan Prince de devam ettirmektedir. Vezirköprü Fabrikası grubun üretim kapasitesi ve ürün çeşitliliğiyle lokomotifi konumundadır. 1996 yılında yapılan özelleştirmeyle alınan fabrika, 100 milyon Euro’yu aşan bir öz sermaye yatırımıyla Peli Parquet, Peli DK (Dekoratif Kapılar) ve Peli Paper markalarının üretimini gerçekleştirmektedir.

Vezir Ağaç, yani Vezirköprü Orman Ürünleri ve Kağıt Sanayi A.Ş., Karadeniz Bölgesi’nin en büyük entegre orman ürünleri sanayi tesislerinden biridir. Üretimi olan Tutkal, MDF, Yonga Levha, Melamin Kaplı MDF-Yonga Levha, Laminat Parke, Kontrplak, Egzotik ve İnşaatlık Kereste, Endüstriyel Ahşap Kalıp Sistemleri, Süpürgelik, Kapı, Filtre Kağıt Çay Poşet, Akü Kağıdı ile entegre bir tesistir.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
7 Kez Görüntülendi.
Bursa Büyükşehir'den gastronomi hamlesi
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
CHP BURSA MİLLETVEKİLİ ORHAN SARIBAL, “AKP İKTİDARI GİTMEDEN, SARAY REJİMİ SON BULMADAN TÜRKİYE’YE RAHAT YOK”
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Gemlik’te Afetlere Önceden Hazırlık
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
CHP Bursa İl Başkanlığı’ndan Ahmet Hamdi Çamlı hakkında suç duyurusu
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
YILDIRIM’DA YÜZME BİLMEYEN ÇOCUK KALMAYACAK
Bursa
6 Kez Görüntülendi.
YILDIRIM BELEDİYESİ’NDEN İSTİHDAMA KATKI
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Başkan Ercan Özel: “Gönül rahatlığıyla Kozdere Çamlığı’nda piknik yapılabilir”
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Bursa Yenişehir Ovası'ndan su krizi uyarısı! Yenişehir’de su seviyesi tehlikede!
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Yabancı öğrenciler sosyal medya hesaplarında Osmangazi’yi tanıtacak
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
BTÜ'den enerji sektörü için kendini onaran malzeme projesi