Kategoriler

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENFONİ ORKESTRASI’NDAN MUHTEŞEM “THE KİD” PERFORMANSI

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Sinema Genel Müdürlüğü destekleri ile Anadolu Üniversitesi ve İletişim Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen 20. Eskişehir Uluslararası Film Festivali, film gösterimleri ve paralel etkinliklerle devam ediyor.

20. Eskişehir Uluslararası Film Festivalikapsamında Charlie Chaplin’in ‘The Kid’ sessiz filmi Anadolu Üniversitesi Senfoni Orkestrasının canlı performansı eşliğinde sinemaseverlere sunuldu.

Türkiye'nin üniversite kimliği taşıyan uluslararası tek uzun metraj film festivali olan Eskişehir Uluslararası Film Festivali 20'nci yılında seyircisiyle buluşmaya devam ediyor. 20 yılındır kesintisiz olarak unutulmaz filmleri sinemaseverlerle buluşturan festival, bu yıl bir ilke imza atarak Charlie Chaplin'e ait 'The Kid' sessiz filmini Şef Murat Sümer'in yönetimiyle canlı müzik eşliğinde seyirciyle buluştu.

Charlie Chaplin imzalı iyiliğin, sevginin, masumiyetin, tebessümün doruğa çıktığı ve aktarıldığı nadide filmlerden biri olan 1921 yapımı 'The Kid' sessiz filmi, senfoni orkestrasının başarılı performansı ile yüreklere dokundu. 46 kişilik enstrümantal müzik gurubuyla seyircinin karşısına çıkan senfoni orkestrası gecenin sonunda ayakta alkışlandı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Nilüfer’in genç sultanları finale çıktı
Bursa
Bursa Büyükşehir Belediyespor Kadınlar Voleybol 2. Ligi’nde
Bursa
BUÜ’den üniversite-sanayi işbirliğinde bir adım daha
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Yenişehir’de can dostlarına geçici barınma merkezi
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
MUDANYA HALİTPAŞA MAHALLESİNDE ; HEYELAN VE ENFEKSİYON TEHLİKESİ
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa TB'de Coğrafi İşaretli Ürünler İstişare Toplantısı
Bursa
İnegöl'de istihdama katkı sürüyor
Bursa
Bursa’ya aşık bir sanatçı: Mehmet Çevik
Bursa
Nilüfer’de “Üç Fidan”a duygu dolu anma
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Hıdırellez, Mudanya'da coşkuyla kutlandı