Kategoriler

GÜRSU BELEDİYESİ YARDIM KÖPRÜSÜ OLUŞTURUYOR

Gürsu Belediyesi, ilçenin çeşitli noktalarına yerleştirilen 10 adet giysi kumbarasında toplanan giysileri ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.

Gürsu Belediyesi sosyal yardım hizmetleri kapsamında, ihtiyaç sahiplerine yardım etmek isteyen vatandaşlarla ihtiyaç sahipleri arasında köprü oluşturuyor.

                Gürsu Kapalı Pazar Yeri’nde, her hafta, perşembe ve cuma günleri, 09:00-17:00 saatleri arasında açılacak stantta, kumbaralardan toplanan giysilerin dağıtımı yapılacak.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık“Bizim toplumsal yapımızda zaten varolan yardımlaşma kültürünün kurumsal olarak hizmetini gerçekleştiriyoruz. İlçemizin çeşitli noktalarına koyduğumuz giysi kumbaralarında, yardımsever vatandaşlarımızın desteğiyle topladığımız giysileri ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. İhtiyaç sahiplerine yardım etmek isteyen hemşehrilerimizden ricamız, kumbaralarımıza bırakacakları giysileringiyilmeye uygun ve temiz olmasına özen göstermeleri. İhtiyaç sahibi tüm vatandaşlarımızı standımıza bekliyoruz” dedi.

Gürsu Belediyesi’nce başlatılan uygulamayla, ilçenin işlek cadde ve meydanlarına, Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yerleştirilen kumbaralarda toplanacak giysilerin, ihtiyaç sahiplerine en hızlı şekilde ulaştırılması amaçlanıyor.

                Gürsu Belediyesi sosyal yardım hizmetleri kapsamında; gıda, giyecek, kömür, evlere yemek, engelli sandalyesi ve benzeri yardımlar da yapılmakta.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
6 Kez Görüntülendi.
KRT'DE NECMİ İNCE İLE ZİRVEDEKİLER KONUĞU BTSO ÜYESİ VE BURTOM SAĞLIK GRUBU SAHİBİ UZM.DR. EROL KILIÇ OLDU!
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Osmangazili judocudan Avrupa Judo Kupası’nda bronz madalya
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Osmangazi Belediyesi’nden yol seferberliği
Bursa
6 Kez Görüntülendi.
Başkan Bozbey: “Sadece bugünü değil, yarınları da düşünerek hareket ediyoruz”
Bursa
6 Kez Görüntülendi.
İnegöl Belediyesi'nden İşletmelere Çağrı; Hibe Desteği Takibi Belediyenizden
Gündem
2 Kez Görüntülendi.
KRT'DE NECMİ İNCE İLE ZİRVEDEKİLER KONUĞU AV. ARİFE TUĞBA ÇETİNKAYA ERÇELİK OLDU!
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Kestel’den Sırbistan’a Tarım Diplomasisi: Ahududu Üretiminde Uluslararası İş Birliği Adımı
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
38. Uluslararası Kültür Sanat Festivali Açılış Programlarıyla Başladı
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Osmangazi’de emeklilere özel yeni buluşma noktası
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
OBAM’da özel bireyler sanat ve müzikle buluştu