Kategoriler

BURSA İL GENÇLİK KOLLARI’NDAN COŞKULU DANIŞMA MECLİSİ

AK Parti Bursa Gençlik Kolları İl Danışma Meclisi toplantısı Merinos AKKM’de gençlerin coşkulu ve yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Merinos AKKM’de gerçekleştirilen AK Parti Gençlik Kolları İl Danışma Meclisi Toplantısı’na Önceki Dönem Bakanları Hakan Çavuşoğlu ve Efkan Ala, AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman,  Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti Bursa Milletvekilleri Emine Yavuz Gözgeç, Atilla Ödünç,  Mustafa Esgin, Osman Mestan, Refik Özen, Ahmet Kılıç, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları, il ve ilçe gençlik kolları başkanları ile teşkilatın genç üyeleri yer aldı. Gençlik kollarının faaliyet raporunun sunulduğu etkinliğin video gösterisinde Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan Bursalı gençlere seslendi.  Danışma Meclisi Programında gençler coşkusu hiç dinmeden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve Bursalı yöneticilere tezahürat yaptı.

Açılış konuşmasını ise İl Gençlik Kolları Başkanı Tarık Köse yaptı. Köse, “Sadece şehrimizin ve ülkemizin değil, tüm gönül coğrafyamızın sorumluluğunu taşıyoruz. Bu bilinç ve duyarlılıkla, hafta sonunda programımızı büyük bir aşk ve heyecanla doldurdunuz İşte bu aşk ve heyecan bizi bu günlere getirdi. Allah aşkımızı, heyecanımızı, birlik ve beraberliğimizi arttırsın” dedi.

“Geleceğin Türkiye’sinde söz sahibi gençlik”
Coşkulu gençlere seslenen Ayhan Salman’a gençler tezahürat yaptı. Danışma meclisinin hayırlara vesile olmasını temenni ederek sözlerine başlayan Başkan Salman,  “Sayın Cumhurbaşkanımızın yaptığı konuşmayı hep birlikte izledik. Nereden nereye geldiğimizi en güzel gösteren hatıralardan birisiydi. Çok zor günlerden bugünlere geldik. Şuan tüm imkânlara sahibiz. Siz gençlere düşen; bu imkânları en iyi şekilde değerlendirerek geleceğin Türkiye’sinde söz sahibi olmaktır. Sizlerin yaptığı iyi, doğru ve güzel tüm çalışmalarda yanınızda olmaya devam edeceğiz. Siz gençler olarak her alanda kendinizi geliştirmelisiniz. Ülkemizin ve coğrafyamız için çok çalışmalı, birlik ve beraberliğinizi muhafaza etmelisiniz. Sayın Cumhurbaşkanımıza en güçlü desteği verecek olan gençler; yani sizlersiniz. AK Parti hareketinin dinamizmi, heyecanı, bilgi ve becerisiyle geleceğe taşıyacak olan gençlerdir” dedi.

Gençleri selamlayan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “80 öncesini yaş itibarıyla hatırlamıyor olabilirisiniz. 70 doğumlu bir ağabeyiniz olarak çocuk olarak 80’leri hatırlıyoruz. Sağ sol dediler kardeşi kardeşe kırdırdılar. Rabbim ülkenin dar boğaza girdiği zamanda Adalet ve Kalkınma Partisi kuruldu. Hanımların ve gençlerin katkısıyla partimiz bugünlere geldi.  Ağabeyiniz olarak fitnenin fesadın kol gezdiği zamanlardayız. Bu milletin geleceği AK Parti’dir, Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bize düşen davamızın neferlerine sahip çıkmaktır Allaha duamız şudur; Bu gemiyi bu limana sağ salim yanaştırmak ”dedi.

Genel Merkez Gençlik Kolları MYK üyesi Vahit Atalan, “Gençlerimizden nice Cumhurbaşkanları yetiştirileceğiz. Cumhurbaşkanı’mızla beraber dönüşümü ve gelişimi izliyoruz. Durmadan çalışacağız. Tüm dünyadaki mazlumların dermanı olacağız. 15 Temmuz’ları bir daha yaşamamak için bu davaya en iyi şekilde sahip çıkacağız. Coşkunuz o kadar heyecanlandırıyor ki bizleri mutlu ediyor. Gençleri Belediyelerde ilk 11’de göreceğiz” dedi.

Gençlik kollarından başkanlık yapan Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç ise, “Gençlerle gurur duyuyorum.  Sizlerin yaptığı iyi, doğru ve güzel tüm çalışmalarda yanınızda olmaya devam edeceğiz. İyi ki varsınız” dedi.

Önceki Dönem Bakan Hakan Çavuşoğlu, “AK Partinin 3 omurgası vardır. Ana kademe kadın kolları ve genlik kollarıdır.  Bunlardan biri eksik olursa eksik kalırız. Gençlik bizim enerji kaynağımızdır” dedi.

Önceki Dönem Bakan Efkan Ala, “Türkiye’yi zorlukları aşarak bugünlere getirdik. Hedeflere ulaşabilmek için bir şey olmayı asla hedeflemeyin, birşeyler yapmayı hedefleyin Türkiye’yi dünyanın en gelişmiş 10 ülkesi arasında olmayı hedefleyin” dedi.  

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
Bursa Yıldırımspor 2. ligi hedefliyor
Bursa
Bursa’da 1 Mayıs'ta ücretsiz ulaşım
Bursa
TOFAŞ - Galatasaray Ekmas BSL 30. hafta maçı bı̇letlerı̇ satışta
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Sabiha Köstem Ortaokulu Öğrencilerinden Yüzmede Gururlandıran Başarı
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
BTÜ’lü öğrenciden fark yaratacak proje
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa Araştırmaları 14'üncü kez ödüllendirildi
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Bursa'da Gıda Mühendisliği sektöründe 11'inci buluşma
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Başkan Taban: "Tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum”
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Nilüfer’de vergi ödemelerinde kolaylık
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
CHP’li belediye başkanlarından Bursa protokolüne ziyaret