Kategoriler

İznik İlçe Protokolü İstanbul Kapı mevkiinde bulunan esnafları ziyaret etti.

İznik Kaymakamı Bülent Bayraktar, Belediye Başkanı Osman Sargın, Emniyet Müdürü Ahmet Tekin, Jandarma Komutanı Tuncay Doğan ve Esnaflardan Müjdat Arabacı İstanbul Kapı da bulunan esnafları ziyaret ettiler.

Esnafların gerek Kaymakamlık gerek Belediyeyi ve gerek diğer kurumları ilgilendiren konularda ki istek ve temennilerini dinleyen heyet davetleri de geri çevirmeyerek esnafların çayını içtiler.

Halka hizmet Hakka hizmet anlayışı ile her fırsatta esnaflarla bir araya geldiklerini belirten Belediye Başkanı Osman Sargın ” Fırsat buldukça mesaimize esnaflarımızı ziyaret ederek başlıyoruz. Bunu her hafta rutin olarak gerçekleştirmeye gayret ediyoruz. Bugünde Sayın Kaymakamımız, Jandarma Komutanımız, Emniyet Müdürümüz ve esnaf arkadaşımız ile birlikte esnaflarımız ve vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Esnaflarımızın ve halkımızın sorunlarını, önerilerini dinledik. Hep birlikte daha güçlü ve yaşanılabilir bir ilçe olmak için tüm kurumlar ile birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her şey vatandaşımızın yaşamını kolaylaştırmak için. Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe bizlerde mutlu oluyoruz. Üretmiş olduğumuz projeler ve yapmış olduğumuz hizmetlerle İznik’i yıllardır yapılmayan hizmetlere kavuşturduk. Sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirerek İznik’i yaşanabilir bir şehir haline getiriyoruz. Bundan sonraki süreç içinde hizmetlerimiz aksamadan devam edecek” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Osmangazi’de ön yargılar eğitimle kırılıyor
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
TOBB BURSA KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU PROJELERİYLE FARK YARATIYOR
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Alzheimer hastaları için Anneler Günü kutlaması
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
"Bahar Ayları Çocuğunuza Kabus Olmasın"
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Üretilen gıdanın 3'te 1'i hiç kullanılmadan çöpe gidiyor!
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Bu etkenler anne kalbini tehdit ediyor!
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
TikTok’taki sahte doktorlar tehlike saçıyor
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Diş Sıkma ve Gıcırdatma En Çok Gençlerde Görülüyor!
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Türkiye, KFOR Komutanlığı’nı yeniden üstleniyor
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Aile ve UNİCEF, dijital tehditler ve akran zorbalığını konuşacak