Kategoriler

İZNİK’TE Kİ LİSEDE FELSEFE SOKAĞI AÇILDI

Dünya genelinde kutlanan Felsefe Günü İznik’te düzenlenen etkinliklerle kutlandı. İznik’te bir ilk olarak Felsefe Sokağı açıldı.

İznik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Felsefe Kulübü tarafından düzenlenen etkinliğe İznik Kaymakamı Bülent Bayraktar, Belediye Başkanı Osman Sargın, Milli Eğitim Müdürü Muhammed Asil, Milli Eğitim Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10-11.sınıflar tarafından Felsefe Kulübü Öğretmeni Melek Alpek tarafından hazırlanan etkinlikte ilk olarak protokol üyeleri tarafından Felsefe Sokağı’nın açılışı gerçekleşti. Açılıştan sonra koridoru gezen protokol üyeleri burada Felsefi şahsiyetlerin resimleri ve sözlerinden oluşan bir sokağı gezerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

Felsefe ve felsefe hakkında doğru bilgileri vererek farkındalık oluşturmak için düzenlenen etkinlikler Bilgeliğe giden yol ‘Felsefe’ sloganlarıyla gerçekleşti.Ayrıca öğrenciler tarafından gerçekleşen şiir, hikaye ve tiyatro gösterileri katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı. Etkinlik sonrasında İznik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan ikramlar katılımcılara sunuldu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Nilüfer’in genç sultanları finale çıktı
Bursa
Bursa Büyükşehir Belediyespor Kadınlar Voleybol 2. Ligi’nde
Bursa
BUÜ’den üniversite-sanayi işbirliğinde bir adım daha
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Yenişehir’de can dostlarına geçici barınma merkezi
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
MUDANYA HALİTPAŞA MAHALLESİNDE ; HEYELAN VE ENFEKSİYON TEHLİKESİ
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa TB'de Coğrafi İşaretli Ürünler İstişare Toplantısı
Bursa
İnegöl'de istihdama katkı sürüyor
Bursa
Bursa’ya aşık bir sanatçı: Mehmet Çevik
Bursa
Nilüfer’de “Üç Fidan”a duygu dolu anma
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Hıdırellez, Mudanya'da coşkuyla kutlandı