Kategoriler

''ŞAMPİYON'' FİLMİNİN SEVİLEN OYUNCULARI BURSALI İZLEYİCİSİYLE BULUŞTU

Uzun zamandır merakla beklenen, yaşanmış bir hikayeden esinlenerek hazırlanan “Şampiyon” filmi Farah Zeynep Abdullah, Ekin Koç ve Fikret Kuşkan'ın katılımıyla Cinetime ÖzdilekPark Bursa Nilüfer’de Bursalı seyircisiyle buluştu.

7 Aralık’ta vizyona giren Şampiyon filminin sevilen oyuncuları Bursalı izleyicileri ile buluştu. Seans öncesi filmin başrol oyuncuları Farah Zeynep Abdulah, Ekin Koç ve Fikret Kuşkan filmi izlemeye gelenler ile sohbet etti. Keyifli anlar yaşanan sohbette sinemaseverlerin sorularını yanıtlayan oyuncular, izleyiciler ile selfie çekti.

Bursa’da olmaktan mutlu olduğunu söyleyen Farah Zeynep Abdullah, film ile ilgili şunları söyledi; Film yaşanmış bir aşk hikâyesini konu alıyor. Filmin beni en çok etkileyen kısmı da bu. Benim için çok güzel bir film oldu. Umarım siz de beğenirsiniz. dedi.

Yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız’ın oturduğu “Şampiyon” filmi, yetenekli ve usta oyuncu kadrosuyla sinemaseverleri yaşanmış bir aşk hikayesi ve efsane yarış atı Bold Pilot’un eşsiz güzelliğiyle baş başa bırakıyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
“Komşu Köyün Delisi” Tiyatro Gösterisinin Galası Yapıldı
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Miniklerden Annelerine Sürpriz
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
ATA Parti Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek: “İznik’te Türk Milletine Sahip Çıkıyoruz!”
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Trafik denetimlerinde 498 bin araca ceza!
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
İngilizler kuru üzümün, Amerikalılar kuru kayısının peşinde!
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
EPDK’dan 22 şirkete yeni lisans
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Gazze’de 65 bin çocuğun hayatı tehlikede
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
“LOZAN TAPUSUNU DELDİRMEYECEĞİZ!”
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Genç sporcuların duatlon heyecanı
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Çalı Mahallesi’nde Cenazelerde Yemek İkramı Kaldırıldı