Kategoriler

​ANTALYA GAZETECİLER CEMİYETİ’NDEN CORENDON’A ÖZEL ÖDÜL

Antalya Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlemiş olduğu 2017 Basın Ödülleri Gecesi’nde, Corendon Turizm Grubu “Kurum Özel Ödülü”ne layık görüldü. Corendon Turizm Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, ödülü Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun elinden aldı.

Antalya Gazeteciler Cemiyeti tarafından 9 Aralık Pazar akşamı 34. kez düzenlenen, AGC 2017 Antalya Basın Ödülleri ve Hasan Özkay Fotoğraf Yarışması’nın ödül töreninde 52 kategoride ödüller sahiplerini buldu. Corendon Turizm Grubu’nun Antalya turizmine katkıları ve yarattığı istihdam sebebiyle “Kurum Özel Ödülü”ne layık görüldüğü gecede, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun takdim ettiği ödülü, Corendon Turizm Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer aldı.

Yıldıray Karaer, ödül ile ilgili olarak, “Corendon’un Antalya Gazeteciler Cemiyeti gibi Türkiye’nin en etkin ve köklü cemiyetlerinden biri tarafından bu ödüle layık görülmesi bizi çok onurlandırdı. Başta Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni olmak üzere tüm cemiyet üyelerine ve özverili çalışmalarından dolayı Corendon ailesine teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Corendon Turizm Grubu Hakkında

İsmini, elmastan sonra doğada bulunan en sert maden/mineral olan (sertlik derecesi 9) Corendon’dan alan firma, turizm sektörüne 1997 yılında tur operatörü olarak giriş yaptı. Tur operatörlüğü konusundaki birikim ve altyapısını turizmle bağlantılı sektörlere aktarmak ve hizmet akışını tek elden sağlamayı hedefleyen grup, bünyesine zaman içerisinde havayolu, incoming, otel zinciri gibi şirketleri de kattı. Grup 2018 itibarıyla tur operatörü, 17 uçaklı filoya sahip üç farklı uçak şirketi, incoming şirketi ve 9 oteli ile yoluna devam eden 1 milyar Euro cirolu, yaklaşık 3 bin çalışan istihdam eden bir firma konumuna yükseldi.

Yeni uçak ve destinasyon yatırımlarının yanı sıra tesis yatırımlarını da sürdüren Corendon Turizm Grubu, son olarak Benelux’un en büyük oteli Corendon Village Amsterdam’ı ve Hollanda Antilleri’nin en büyük adası olan Curaçao’da Livingstone Jan Thiel Resort’u hizmete açtı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
“Komşu Köyün Delisi” Tiyatro Gösterisinin Galası Yapıldı
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Miniklerden Annelerine Sürpriz
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
ATA Parti Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek: “İznik’te Türk Milletine Sahip Çıkıyoruz!”
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Trafik denetimlerinde 498 bin araca ceza!
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
İngilizler kuru üzümün, Amerikalılar kuru kayısının peşinde!
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
EPDK’dan 22 şirkete yeni lisans
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Gazze’de 65 bin çocuğun hayatı tehlikede
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
“LOZAN TAPUSUNU DELDİRMEYECEĞİZ!”
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Genç sporcuların duatlon heyecanı
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Çalı Mahallesi’nde Cenazelerde Yemek İkramı Kaldırıldı