Kategoriler

TAÇ, YENİ YIL RUHUNU EVİNDE HİSSETMEK İSTEYENLERE İDEAL ALTERNATİFLER SUNUYOR....

Yılın en sevilen zamanı yaklaşıyor… Yeni kararların alındığı, heyecanların hissedildiği yeni yılda, evlerin dekorasyonu da bu ruha uyum sağlıyor. Yaşam alanlarında her zaman fark yaratan TAÇ, yeni yıl ruhunu evinde hissetmek isteyenlere ideal alternatifler sunuyor.

Trendleri yansıtan yenilikçi ürünleriyle milyonlarca eve giren TAÇ, yaşam alanlarına yeni yılın heyecanını taşımak isteyenlere nevresim takımı sunuyor. Kırmızı, beyaz ve gri renklerinin kombinasyonuyla tasarlanan TAÇ Flanel Nevresim Takımı, yılbaşı temasıyla öne çıkıyor.

Çift kişilik nevresim takımı üzerindeki geyik ve kar tanesi desenleri yeni yıl ruhuna uyum sağlıyor. TAÇ Flanel Nevresim Takımı, yumuşak ve kadifemsi dokusuyla soğuk kış akşamlarının vazgeçilmezi oluyor. Nefes alıp veren yapısıyla TAÇ Flanel nevresim takımı, geceleri rahat bir uyku ortamı sağlıyor. Yıkama sonrasında ütüye ihtiyaç duymayan kumaşı sayesinde ürün, kullanım kolaylığı sunuyor.

TAÇ’ın yepyeni koleksiyonlarını ve daha fazlasını görmek için TAÇ Fabrika Satış ve TAÇ Konsept Mağazalarının yanı sıra, www.tac.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

TAÇ Hakkında

Zorlu Tekstil Grubu'nun önemli markalarından biri olan TAÇ, 1970’li yıllardan bu yana ev tekstili alanında faaliyet göstererek, önemli yeniliklere ve başarılara imza atıyor. TAÇ, inovatif ürünler geliştirerek, kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor. Dünyadaki son moda trendlerini yakından takip eden, bu trendleri Türkiye pazarına ve müşteri ihtiyacına göre yorumlayıp yeniden şekillendiren TAÇ, yeni ve farklı ürünler tasarlayarak milyonlarca evi güzelleştiriyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
Evde yetiştirebileceğiniz 5 şifalı bitki
Bursa
Orhan Sarıbal'dan beyaz ete ihracat kısıtlamasına tepki
Bursa
Bursa'da Emir Sultanlı öğrencilerden bilimsel projeler
Bursa
Bursa Keles'te bu yemek 671’inci kez pişecek
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
BUYSAD Başkanı Dönmez yeniden YESİDEF'te
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa Büyükşehir'e gastronomi ödülü
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Orhaneli'nde evlenecelere müjde
Genel
2 Kez Görüntülendi.
Türkiye'nin Pazar havası... Parçalı ve çok bulutlu
Bursa
Bursa'da Emir Sultanlı öğrencilerden bilimsel projeler
Bursa
6 Kez Görüntülendi.
İMO Bursa Şubesi Kestel Soğuksu ve Seymen Mahalleri Sanayi ve Depolama Alanına İtirazını Açıkladı