Kategoriler

CEMİLE KAYA "KADINLARIN HER ZAMAN YANINDAYIM"

Son zamanlarda sosyal medyada yaptığı paylaşımları ile dikkatleri üzerine çeken Cemile Kaya, sosyal sorumluluk projeleri ile sosyal medyada en çok konuşulan isim oldu.

Uzun yıllar Zürih'te yaşayan Cemile Kaya, önceki hükümet yönetimi yüzünden ülkesini terketmek zorunda kalmış.

Sosyal medya yaygınlaşmaya başladığında farkında olmadan insanların dikkatini çekmiş ve fenomen olmuş halkın sevilen cemile ablası olmuş.

KADINA ŞİDDETE HAYIR

Kadına şiddetle alakalı Dr. Şenay Devi'nin konuğu olarak Uçankuş Tv'ye konuk olmuş, programda  Kadına Şiddete tamamen karşı olduğunu bu yüzden  Cemile Kaya,  sosyal medya yıldızı olmaktan mutlu olduğunu ve insanların sevgini kazanmak onlar tarafında desteklenmek gurur verdiğini,  benim sosyal medya hesabımın tamamen kendi doğrultumda kullandığımı belirtmek isterim hiç bir zaman Ne reklam amaçlı para kazanmak icin kulanmadım kullanmayacağımda çünkü türkiye fenomenler gerekçekten yapmacık ve hepsi maddiyat amaçlı kullanmakta beni insanlar doğal olduğum icin seviyor bana bir çok teklif geliyor.

TEKLİFLERİ GERİ ÇEVİRİYORUM

Ben hepsini red ediyorum kesinlikle yardım ve sosyal proje harici bir tanıtım yapmayacağım yapmam ayrıca kendimi şöyle tanıtayım yaklaşık 20 yıl önce ülkemden farklı bir ülkeye giderek orda yaşamımı idam ettirmek zorunda kaldım çünkü,  o dönemdeki hükümet politikası farklıydı bugün kü gibi çok destekleyici ve hoş görülü değildi.

Allah şuanki hükümetten razı olsun diyeceğim bukadar devletime miletime bayrağıma allah güç küvet versin dış güçlerin bizim ülke üzerindeki baskısını çok yakından takip ediyorum.

Fakat ülkemizin dünya üzerindeki duruşu taktir edilecek pozisyonda ben Avrupa ülkesinde yaşadığım icin bunu çok daha iyi göre biliyorum.

Kadına Şiddetle alakalı çok kapsamlı devlet destekli projelerim var bunun gerçekleşmesini çok istiyorum.

Bir kadına şiddet gördüğünde emin olun o kadının betinden ve ruhen ölmüş demektir onları tekrardan ağaç gibi yeşertmek topluma kazandırmak onların yanında olmamı gerekli kadınlar koruma önemsemeye ruhen ihtiyaçları var doğasındaki bu duygu icin hassas olunması gerekmekte dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
İMO Bursa Şubesi Kestel Soğuksu ve Seymen Mahalleri Sanayi ve Depolama Alanına İtirazını Açıkladı
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
İnegöl'de gençlerin yeni mekanı Nöbetçi Kitaphane
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Bursa’da Karam Veteriner Muayenehanesi hizmete açıldı
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Meteoroloji açıkladı: Hafta sonu hava nasıl olacak?
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
3 MAYIS'TA TÜRKÇÜLÜK GÜNÜNDE ŞEHİT SİNAN ATEŞ UNUTULMADI!
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Bursa Yenişehir'de meclisler canlı yayınlanmaya başladı
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Bursalı öğrenciler Polonya’da iklimsel çözüm aradı
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Bursa Gemlik'te Başkan Deviren'den yerinde test
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
BURSA GÜLÜMSEMEYE MUSTAFA BOZBEY VE ERKAN AYDIN İLE BAŞLADI
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Bursa Osmangazi'de 19 Mayıs coşkusu Haluk Levent konseri