Kategoriler

TSYD ANKARA ŞUBESİ ' İLHAN AĞABEY FUTBOL TURNUVASI'' KURALARI ÇEKİLDİ

Türkiye Spor Yazarları Derneği Ankara Şubesi tarafından 21-22 Ocak tarihlerinde düzenlenecek TSYD Ankara Şubesi İlhan Ağabey Futbol Turnuvası'nın kura çekimi yapıldı.

TSYD Ankara Şubesi Konferans Salonu'nda yapılan kura çekimine, dernek Asbaşkanı Nihat Uçar ve yöneticilerin yanı sıra Gençlerbirliği Kulübü Alt Yapılardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kerem Doğan, Gençlerbirliği 16 Yaş Altı Takımı Teknik Direktörü Muzaffer Cigerim, Etimesgut Belediyespor 16 Yaş Altı Takımı Teknik Direktörü Yasin Mermer, Osmanlıspor 16 Yaş Altı Takımı Teknik Direktörü Gültekin Liman ve Keçiörengücü 16 Yaş Altı Takımı Teknik Direktörü Ali Nazlı katıldı. 

TSYD Ankara Şubesi Asbaşkanı Nihat Uçar, merhum başkan İlhan Cavcav'ın Türkiye'nin her noktasını gezerek genç ve yetenekli futbolcuları kulüp bünyesinde topladığını belirterek, "İlhan ağabey, bu gençleri sportif ve ahlaki anlamda yetiştirerek Türk futboluna armağan etmiştir." dedi. 

İlhan Cavcav'ın Türk futboluna her anlamda katkı yaptığına dikkati çeken Uçar, "İlhan ağabeyi unutmadığımızı bu turnuva ile bir kez daha göstermek istedik. Katılan tüm takımlarımıza başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı. 
Kulüp temsilcileri ise alt yapılara yönelik bir turnuva düzenledikleri için TSYD Ankara Şubesi yöneticilerine teşekkür ederek, tüm oyunculara başarı dileğinde bulundu. 

Gençlerbirliği Kulübü Tesislerinde 4 Ankara takımının katılımıyla yapılacak turnuvanın ilk maçı 21 Ocak Pazartesi saat 11.00'de Keçiörengücü ile Osmanlıspor, ikinci maçı ise saat 13.00'de Etimesgut Belediyespor ile Gençlerbirliği arasında oynanacak. 

Merhum başkan İlhan Cavcav için 22 Ocak Salı günü düzenlenecek  anma töreninden önce saat 10.00'da üçüncülük, saat 16.00'da ise final karşılaşması yapılacak.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
CHP Bursa İl Başkanı Yeşiltaş, CHP'nin Bursa için gelecek planlarını değerlendirdi
Bursa
Turizmciler çalışacak eleman bulamıyor?
Bursa
İnegöl Yeniceköy Mahallesinde yeni yollar açılıyor
Bursa
Geleceğin veteriner hekimlerine Osmangazi'de eğitim
Bursa
Yıldırım'da Bağlaraltı Pazar Alanı gün sayıyor
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Mustafa Bozbey sözünü tuttu
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Bursa Büyükşehir Belediyesi Tarım Peyzaj A.Ş.'nin yeni Genel Müdürü Sedat Akar oldu
Bursa
13 Kez Görüntülendi.
Yalçın Işıkyıldız BURFAŞA Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine getilrildi
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Nilüfer Belediyespor yönetiminden Başkan Özdemir’e ziyaret
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa Yıldırım’da 5 yıl nasıl geçti?