Kategoriler

BAŞKAN ÖZKAN\'DAN ÖZVERİLİ PERSONELE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, geçtiğimiz hafta etkili olan sağanak yağış nedeniyle Yeni Mahalle’de yaşanan sel felaketinde, gece yarısından başlayarak büyük fedakârlık ile müdahale eden ve zararı en aza indirmeye çalışan personeli ziyaret ederek gayretlerinden dolayı teşekkür etti.

Karacabey’de geçtiğimiz hafta Balıkesir sınırları içerisinde yaşanan yağışlar sonrası baraj kapakları açılmış ve bir anda yükselen su ilçenin bazı mahallelerinde taşkınlara sebep olmuştu. Özellikle birinci derece etkilenen Yeni Mahalle’de belediye ekipleri gece yarısından itibaren teyakkuza geçmiş ve yaşanan zararı en aza indirmek için yoğun çaba harcamıştı. Belediye Başkanı Ali Özkan, önceki gün KADEME’de yaptığı ziyarette Fen İşleri ve Destek Hizmetleri personelini ziyaret ederek, yoğun uğraşları sonucu zararı en aza indiren personele tek tek teşekkür etti.

Ekip halinde çalışıyoruz

Özkan, burada yaptığı açıklamada, tüm koşullarda halkın yanında olmaya gayret gösterdiklerini söyledi. Bunun için ekip halinde çalıştıklarına dikkat çeken Özkan, “Geçtiğimiz hafta kar yağışının ardından lodos ile karların bir anda erimesi ve üstüne yaşanan yağmurlarlar, çevrede ciddi su taşkınlarına sebep oldu. Bir de buna açılan kapaklar eklenince ilçenin bazı noktaları bu durumdan olumsuz etkilendi. Bu noktada gece yarısından itibaren iş makinelerimizle hızlı bir mücadelede bulunduk ve sabahın ilk ışıklarına dek çalışmalarımızı sürdürdük” dedi.

Başarılı çalışmaların devamını diliyorum

Gece Karacabey Kaymakamı Dr. Yusuf Gökhan Yolcu ile birlikte ekiplerin başında bizzat bulunduklarını ifade eden Özkan, şöyle devam etti: “Sonuç olarak zararı en aza indirdiğimizi düşünüyorum. Bu noktada gayret gösteren tüm personelimize bir kez daha teşekkür ediyor ve başarılı çalışmalarının devamını diliyorum. Karacabey Belediyesi olarak her durumda vatandaşlarımız için hizmet vermeye devam edeceğiz.”

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
3 Kez Görüntülendi.
TOKİ'de yüzde 25 indirim kampanyası başlıyor!
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Başkan Aydın muhtarları dinliyor, sıkıntıları bir bir çözüyor
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
NÖROLOJİ UZMANI DOÇ. DR. CEMİLE HAKİ: HER 5 YILDA BİR ALZHEİMER HASTALIĞI RİSKİ 2 KAT ARTIYOR
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Kitap Limanı’nda Türkiye’nin Hukuki Geleceği söyleşisi
Bursa
96 Kez Görüntülendi.
AKÇALAR KÖYLER LİGİ FUTBOL TURNUVASI YAPILDI
Bursa
7 Kez Görüntülendi.
Bursa'da yol verme kavgasında yumruklar konuştu
Bursa
Bursa'da Gedelek Turşusu'nda kış öncesi yoğun mesai başladı
Bursa
Osmangazi Belediyesi kadınların kitaba erişimini kolaylaştırıyor
Bursa
ELBEYLİ SICAK ASFALT YOLU BAŞLADI
Bursa
Mavi Bayraklı plajda öğrencilerden anlamlı etkinlik