Kategoriler

GENÇLİK MERKEZİ HIZLA YÜKSELİYOR

Yıldırım Belediyesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ortak çalışmalarıyla ilçeye kazandırılmaya hazırlanılan Yıldırım Bayezid Gençlik Merkezi’nin inşa seviyesi yüzde 40’a ulaştı.

Yıldırım Belediyesi ortak sosyal kullanım alanlarını şehre kazandırmaya devam ediyor. Yıldırım Belediyesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliğinde Değirmenönü-Karapınar bölgesinde 5 bin 246 metrekare inşaat alanında yapımı devam eden Yıldırım Bayezid Gençlik Merkezi, bünyesindeki kütüphane, atölyeler, konferans salonları, sinema salonları, spor alanları ve kapalı otoparklarıyla, gençlerin sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal hayatın içerisinde doğrudan bulunmasına katkı sağlayacak. Merkezin en önemli hedefi ise gençleri zararlı alışkanlıklardan koruyarak donanımlı nesiller yetişmesine katkı sağlamak olacak.

YILDIRIM’A DEĞER KATACAK

Yıldırım’ın genç nüfus potansiyelini doğru yönlendirmek adına ilçeye kazandırılacak gençlik ve kültür merkezleri ile gençlerin donanımlı bireyler olarak yetişeceğini vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Gençlik merkezleri ve sosyal alanlarla Yıldırım’da tüm gençler spor, kültür ve sanat ile iç içe yetişecek. Sanatı, kültürü, bilimi bilen nesiller olarak gelişmeleri ülkemizin geleceği ve dünyaya yön verecek kişiler olarak yetişmeleri için oldukça önemli. Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile yürüttüğümüz iş birliği doğrultusunda yapımı devam eden merkezimiz gelecek nesillerimizi doğru ve planlı bir şekilde hazırlamak için büyük bir değere sahip olacak. Tesis bünyesinde hizmet verecek hem spor eğitimleri ile hem de diğer mesleki programlarla evlatlarımız, geleceğe en iyi şekilde hazırlanma imkanı bulacaklar. Bölgeye kazandırılacak tesis, hem Yıldırım’a hem de Bursa’ya değer katacak” diye konuştu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Krizler ve Uluslararası Kimlik Hedefi, Öğrencileri Yurt Dışına Eğitime Yönlendiriyor
Bursa
Rahvan atları fetih coşkusunu zirveye taşıdı
Bursa
23 Nisan Çocuk Şenliği, minik öğrencilerin gösterileriyle son buldu
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Yıldırım Halk Eğitim Merkezinden miniklere 23 Nisan sürprizi
Bursa
Eski İsveç Başbakanı Reinfeldt: “Küresel Yönetişime İhtiyacımız Var”
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Başkan Bozbey, verdiği sözü tuttu
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
"Orhan Taylan Sokağın Direniş Hafızası" sergisi Bursa Nilüfer’de
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Emre Kaya'dan Mehmet Çevik'e sürpriz
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa Teknik Üniversitesi'ne yeni bölümler açılıyor
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Hakan Çavuşoğlu açılışı yaptı