Kategoriler

OSMANGAZİ’NİN MAKUS KADERİNİ DEĞİŞTİRECEĞİZ

CHP Osmangazi Belediye Başkan Adayı Erkan Aydın, Gaziakdemir Mahallesi’nde esnafı ziyaret ederek ‘Hayırlı işler’ diledi, vatandaşların sorun ve önerilerini dinledi.

Vatandaşların sorunlarını tek tek not alan Aydın,  "7 gün 24 saat belediyecilik anlayışıyla, halkla birlikte bir yönetim anlayışına sahip olacağız. Osmangazi’nin makus kaderini değiştireceğiz" dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Gaziakdemir Mahallesi’nde bir takım temaslarda bulunan Erkan Aydın, ayrıca Yeni Karaman’da Bursa Van Dernekleri Federasyonu’nu, Dikkaldırım’da Erzurum Şenkayalılar Derneği’ni, Çiftehavuzlar’da da Gazioluk Köy Derneği’ni ziyaret ederek Başkan seçilmesi halinde neler yapmak istediğini anlatarak vatandaşların desteğini istedi.

Gittiği yerlerde Osmangazi’liler tarafından yoğun bir ilgiyle karşılanan Aydın, özellikle esnafın satış yapamamaktan, vatandaşların da alım yapamamaktan şikayetçi olduklarına dikkat çekti.

16 Mart cumartesi günü proje önerilerini kamuoyuna açıklayacağını söyleyen Aydın, “Esnafımızın, mahalle sakinlerinin en büyük şikayetleri ilgisizlik ve taleplerinin dinlenmemesi. Halkımızın bize vereceği destekle tüm sorunlara çözüm getireceğiz. Benim belediye başkanlığımda vatandaşlarımızın sorunlarını onlarla konuşarak, birlikte çalışmalar yaparak ve projeler üreterek çözeceğiz. Yapacağımız bütün hizmetleri benim isteğim değil, vatandaşların öneri ve istekleri doğrultusunda hayata geçireceğiz. 7 gün 24 saat belediyecilik anlayışıyla, halkla birlikte bir yönetim anlayışına sahip olacağız. Osmangazi’nin makus kaderini değiştireceğiz” dedi. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
Nilüfer Spor Şenlikleri’nde özel etkinlik
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Şadi Özdemir: "Marmara Belediyeler Birliği’nde örnek projeleri hayata geçireceğiz"
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
BTÜ-SEM’de yeni dönem eğitim kayıtları devam ediyor
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa Osmangazi'de Başkan Aydın’dan kreş müjdesi
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Marmara Belediyeler Birliği’nde Dalgıç’a yeni görev
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa'da özel öğretimde bakanlık ve sektör iş birliği
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Marmara belediyeleri Bozbey'e emanet
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Bursaspor, Anadolu Efes'i devirdi
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Bursa'dan 'Millet' çağrısı
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
İnegöl'de Mayıs meclisi yapıldı