Kategoriler

DEMİRYOLU ALTINI ‘MUTLUKENT’ YAPACAĞIZ

CHP Osmangazi Belediye Başkan Adayı Erkan Aydın, seçim çalışmalarına İstiklal, Fatih, Tuna, Soğanlı ve Çirişhane mahallelerinde gerçekleştirdiği bir takım temaslarla devam etti.

Vatandaşların dertlerini dinleyen ve çözüm önerilerini anlatan Aydın, Çirişhane Mahallesi’nde kendisini karşılayan topluluğa hitap etti.

‘Demiryolu altı’ olarak adlandırılan bölgenin yıllardan bu yana ihmal edildiğini adetayok sayıldığına dikkat çeken Aydın, “Ne genel bütçeden pay aldı ne de yerel bütçeden. Buradan yaşayan halkımız deyim yerindeyse üvey evlat sayıldı. Park yapıldı mı, kreş yapıldı, sosyal alan yapıldı mı, spor alanı yapıldı mı? Hayır!  Daha birçok madde sayarım. Neden? Bunları bugüne kadar hem genelde hem yerelde yetkiyi elinde bulunduran yetkililere sordum. Hiçbir yanıt alamadım. Demiryolu altını unuttular çünkü. Oysa burada Osmangazi’nin büyük bir nüfusu yaşıyor. Neden bu bölgeyi yok sayıyorsunuz diye yine soruyorum. Burada benim vatandaşım yaşıyor.  Eliyle emeğiyle kıt kanaat geçiniyor. Aldığı maaşla neredeyse sadece nefes alıyor. Siz bölgede yaşayan tüm komşularımı yok sayıyorsunuz. Şimdi bu makus talihi değiştirme zamanı geldi” diye konuştu.

31 Mart’tan sonra seçimi kazandığım takdirde ilk işlerinden birinin Demiryolu altının makus talihini değiştirmek olacağını kaydeden Aydın, şöyle devam etti:

“Burayı geliştireceğim, değiştireceğim. Kimle? Tabii ki burada yaşayan vatandaşlarımızla komşularımla. Neler yapacağımıza birlikte karar vereceğiz. Sonra hızla uygulayacağız. Bunu yapacak gücümüz var kaynaklarımız var, ekimiz de var. Kısa sürede buranın levhasına Mutlukent yazacağız. Buna şimdiden söz veriyorum.”

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
SULTAN ÇELEBİ MEHMED DUALARLA ANILDI
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Bursa Kent Konseyi Genel Kurulu'nda kentin 2050 vizyonu konuşuldu
Bursa
6 Kez Görüntülendi.
Osmangazi Belediyesi yaz coşkusunu mahallelere taşıyor
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Geleceğin futbolcuları Osmangazi’de sahaya çıktı
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
BURSA KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ’NDE ÇOCUKLAR DA MUTLU
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Bursa'da Körfez Seferleri başladı
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
ROCK’LA BAŞLADI TÜRKÜLERLE COŞTURDU: BURSA’DAN HALUK LEVENT GEÇTİ
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Bursa Nilüfer'de 'Yaz Spor'larında ilk dönem tamamlandı
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Bursa Valiliği’nden sıcaklık uyarısı!
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Anahtar Parti Bursa: Kerbela sadece bir tarih değil, vicdanın sınavıdır