Kategoriler

KAYMAKAM GÖRÜCÜ VE BAŞKAN TABAN’DAN ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET

Kaymakam Şükrü Görücü ve Belediye Başkanı Alper Taban, 2017 yılında Bingöl’de çıkan çatışmada şehit olan İnegöllü Uzman Çavuş Hüseyin Gencer’in ailesini ziyaret etti.

Kaymakam Şükrü Görücü ve Belediye Başkanı Alper Taban, Bingöl’ün Genç ilçesi kırsalında PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada 10 Ağustos 2017 tarihinde şehit olan 26 yaşındaki İnegöllü Uzman Çavuş Hüseyin Gencer’in ailesini ziyaret etti.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma günü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen şehit ailesi ziyaretinde, Şehit Hüseyin Gencer’in annesi Şekernaz ve babası İsmail Gencer ile kardeşleri Kurşunlu Mahallesindeki evlerinde ziyaret edildi. Şehidimizin hatıralarının yad edildiği ziyarette, aileye sabırlar dilendi. Belediye Başkanı Alper Taban, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma gününde Gencer ailesini ziyaret etmek ve bu anlamlı günü anlamlı bir ziyaretle noktalamak istediklerini söyledi. Taban, ziyaret sırasında yapılan sohbette şehitlerin sadece ailelerinin değil, tüm Türk milletinin evladı olduğuna da vurgu yaptı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
SULTAN ÇELEBİ MEHMED DUALARLA ANILDI
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Bursa Kent Konseyi Genel Kurulu'nda kentin 2050 vizyonu konuşuldu
Bursa
6 Kez Görüntülendi.
Osmangazi Belediyesi yaz coşkusunu mahallelere taşıyor
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Geleceğin futbolcuları Osmangazi’de sahaya çıktı
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
BURSA KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ’NDE ÇOCUKLAR DA MUTLU
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Bursa'da Körfez Seferleri başladı
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
ROCK’LA BAŞLADI TÜRKÜLERLE COŞTURDU: BURSA’DAN HALUK LEVENT GEÇTİ
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Bursa Nilüfer'de 'Yaz Spor'larında ilk dönem tamamlandı
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Bursa Valiliği’nden sıcaklık uyarısı!
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Anahtar Parti Bursa: Kerbela sadece bir tarih değil, vicdanın sınavıdır