Kategoriler

ULUDAĞ EKONOMİ ZİRVESİ’NİN ANA SPONSORU BU SENE DE GARENTA

Türkiye’nin en önemli iş ve ekonomi dünyası etkinliklerinden Uludağ Ekonomi Zirvesi’nin ana sponsoru bu yıl yine Garenta olacak. 22-23 Mart tarihlerinde 8’incisi düzenlenecek olan zirve; 1.500’ün üzerinde katılımcı ve 100’ün üzerinde konuşmacıya ev sahipliği yapacak.

Capital ve Ekonomist dergileri tarafından bu yıl sekizincisi düzenlenecek Uludağ Ekonomi Zirvesi’nin ana sponsoru araç kiralamanın yeni nesil markası Garenta oldu. Farklı bakış açılarıyla iş dünyasını buluşturan ve ekonomi dünyasında gündem yaratan bu değerli organizasyonda ilk günden bugüne ana sponsor olarak yer alan Garenta, bu yıl da geleneği devam ettirdi.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Garenta ve ikinciyeni.com Genel Müdürü Emre Ayyıldız, “Garenta olarak Türkiye’nin en önemli etkinliklerinden biri olan Uludağ Ekonomi Zirvesi’ne 2012 yılından bu yana ana sponsor olarak destek oluyoruz. İş dünyasını bir araya getiren, sektörleri ve şirketleri buluşturarak ekonomi dünyasının gündemini masaya yatıran bu zirvenin parçası olmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Uludağ Ekonomi Zirvesi’ne bu sene de 1.500’ün üzerinde katılımcı ve 100’ün üzerinde konuşmacı beklendiğini belirten Ayyıldız; sanayiden ticarete, üretimden perakendeye, finanstan eğitime kadar pek çok konunun ele alınacağını kaydetti. Ayyıldız ayrıca zirvede başarılı işlere ve yeniliklere imza atan girişimcilere, ekonomiye yön verecek yeniliklere de yer verileceğini sözlerine ekledi.

Türk iş dünyasını temsil eden şirketlerin yönetim kurulu başkanları ve üst düzey yöneticilerinin katıldığı Uludağ Ekonomi Zirvesi’de ABD, Kanada, İsveç, İsviçre, Ürdün, Nijerya, İngiltere, Güney Kore, Hollanda, Çin, Slovakya ve Estonya’dan uluslararası konuklar da ağırlanacak.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
6 Kez Görüntülendi.
İMO Bursa Şubesi Kestel Soğuksu ve Seymen Mahalleri Sanayi ve Depolama Alanına İtirazını Açıkladı
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
İnegöl'de gençlerin yeni mekanı Nöbetçi Kitaphane
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Bursa’da Karam Veteriner Muayenehanesi hizmete açıldı
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Meteoroloji açıkladı: Hafta sonu hava nasıl olacak?
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
3 MAYIS'TA TÜRKÇÜLÜK GÜNÜNDE ŞEHİT SİNAN ATEŞ UNUTULMADI!
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Bursa Yenişehir'de meclisler canlı yayınlanmaya başladı
Bursa
6 Kez Görüntülendi.
Bursalı öğrenciler Polonya’da iklimsel çözüm aradı
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Bursa Gemlik'te Başkan Deviren'den yerinde test
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
BURSA GÜLÜMSEMEYE MUSTAFA BOZBEY VE ERKAN AYDIN İLE BAŞLADI
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Bursa Osmangazi'de 19 Mayıs coşkusu Haluk Levent konseri