Kategoriler

Minik Satranççıların Madalya Sevinci

Osmangazi Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen Okul Sporları Satranç Takım Turnuvası’nın son etabı olan minikler kategorisi müsabakaları sona erdi.

Ertuğrul Sağlam Spor Tesisleri’nde düzenlenen Okul Sporları Satranç Takım Turnuvası’nın minikler kategorisi, renkli görüntülere sahne oldu. İlkokul öğrencilerinin mücadele ettiği ve 96 okuldan toplam 550 öğrenci kayıt yaptırdığı turnuvanın minik kızlar kategorisinde birinciliği Canaydın İlkokulu elde ederken, Özel TED Bursa İlkokulu ikinci, Özel Bursa Kavram İlkokulu üçüncü, Ali Hadi Türkay İlkokulu ise dördüncü oldu. Bunun yanı sıra puan ve averaja göre yapılan sıralamanın minikler genel kategorisinde Özel Bursa BİLFEN İlkokulu birincilik, Özel Emine Örnek İlkokulu ikincilik, Nesrin Fuat Bursalı İlkokulu üçüncülük, Özel Eğitimde Rasyonel Açılım İlkokulu da dördüncülük kürsüsüne çıktı.

 Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarını Osmangazi Belediyesi İşletme Müdürü Tamer Balaban ile Okul Sporları Şube Müdürü Mesut Köse takdim etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
6 Kez Görüntülendi.
KRT'DE NECMİ İNCE İLE ZİRVEDEKİLER KONUĞU BTSO ÜYESİ VE BURTOM SAĞLIK GRUBU SAHİBİ UZM.DR. EROL KILIÇ OLDU!
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Osmangazili judocudan Avrupa Judo Kupası’nda bronz madalya
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Osmangazi Belediyesi’nden yol seferberliği
Bursa
6 Kez Görüntülendi.
Başkan Bozbey: “Sadece bugünü değil, yarınları da düşünerek hareket ediyoruz”
Bursa
6 Kez Görüntülendi.
İnegöl Belediyesi'nden İşletmelere Çağrı; Hibe Desteği Takibi Belediyenizden
Gündem
2 Kez Görüntülendi.
KRT'DE NECMİ İNCE İLE ZİRVEDEKİLER KONUĞU AV. ARİFE TUĞBA ÇETİNKAYA ERÇELİK OLDU!
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Kestel’den Sırbistan’a Tarım Diplomasisi: Ahududu Üretiminde Uluslararası İş Birliği Adımı
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
38. Uluslararası Kültür Sanat Festivali Açılış Programlarıyla Başladı
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Osmangazi’de emeklilere özel yeni buluşma noktası
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
OBAM’da özel bireyler sanat ve müzikle buluştu