Kategoriler

DÜNYA ÇAPINDA ÖDÜLLERE DOYMUYOR!

Bu yıl 17. kez düzenlenen, 2019 yılı Stevie Ödülleri’nde Türkiye’den 14 firma ödüle layık görüldü

Büyüyen faizsiz finans sektörü de yurtdışı platformlarda dikkat çekmeye devam ediyor. Özgün finansal çözüm anlayışıyla sektöre yön veren Birevim, biri halk oylaması özel ödülü olmak üzere toplam 6 ödüle layık görülerek, Türkiye’den başvuru yapan firmalar arasından en fazla ödül alan firma oldu.

Dünyanın en saygın birkaç iş ödülleri programından biri olan Stevie ödüllerini alabilmek için dünyanın farklı ülkelerinden binlerce firma ve kurum her sene yarışıyor. 2019 yılında da 2018’de olduğu gibi Uluslararası Stevie Ödülleri’nde Birevim rüzgarı esti.

Gayrimenkul sektöründe faizsiz çözümlerin ön plana çıktığı son dönemlerde, Birevim’in tasarrufa dayalı finansal modeli, müşteri hizmetleri, müşteri memnuniyeti, hayata geçirdiği yenilikleri, kendi sektörüne kazandırdıkları, kalite standartları gibi pek çok konu jüriler tarafından değerlendirilerek; 2 altın, 2 gümüş, 1 bronz ve 1 adet halk oylaması özel kristal ödülüne layık görüldü.

Yılın en iyi müşteri hizmetleri kategorisinde altın, en iyi satış büyümesi başarısı ve en iyi tüketici ürün ve hizmetleri kategorilerinde gümüş, en iyi müşteri memnuniyeti kategorisinde ise bronz ödülle birlikte yılın en iyi müşteri servisi halk oylaması özel ödülü de Birevim’in oldu.

Bizim en değerli ödülümüz; müşterilerimiz, çalışanlarımız ve dostlarımız…

Birevim’in geride bıraktığı 3 yılda aldığı 13 uluslararası ve 2 ulusal ödül olmak üzere

toplam 15 ödülü hakkında, uluslararası yılın CEO’su altın ödülüne layık görülen Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi; “Müşteri memnuniyeti, yenilikçi uygulamalar, finansal çözümler, müşteri servisleri gibi konularda da kalitemizi bir kez daha tescillemiş olduk. Almış olduğumuz ödüllerin her biri çok değerli fakat bizim en büyük, en değerli ödülümüz müşterilerimiz, çalışanlarımız ve dostlarımız. Aldığımız tüm ödülleri Birevim çalışanları adına alıyoruz, bizi destekleyen müşterilerimize, dostlarımıza gönülden teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Jüriden Birevim’e övgüler…

Stevie Ödülleri jüri üyelerinden Birevim’e ve uygulamış olduğu tasarrufa dayalı finansal yöntemlere övgüler geldi. Görüşlerini bildiren jüri üyeleri “Mort Gage Fransızca’da ölüm tuzağı anlamına gelir. Ancak ilginç bir şekilde her insanın hayalidir bir eve sahip olmak. Birevim’in bu harika fikri çok sayıda Türk’ün bu rüyasını gerçeğe dönüştürmesine olanak sağlıyor. Bu çözümde tüketici için en iyi şey, bütün sürecin mümkün ve şeffaf olması. Birçok insanın hayallerini gerçeğe dönüştüren bu çözüm sadece iyi değil, aynı zamanda ahlaklı ve manevi bir işi de temsil ediyor.” dedi.

Birevim Hakkında:

“Bir evim olsun” diyen milyonlarca insanın hayalini gerçekleştirmek ve mutluluğuna ortak olmak amacıyla 2016 yılında Murat Çiftçi tarafından kurulan Birevim, gelecekte Türkiye ve dünyada hâkim olacak faizsiz ev sahibi olma ihtiyacı için bir iş modeli olarak geliştirildi. Ev, arsa, işyeri gibi gayrimenkullerin faizsiz ve uygun maliyetli alınmasının faaliyetlerinin ana hatlarını oluşturduğu Birevim, yenilikçi ve dinamik ekibi ile sektörün öncülerinden olmaya devam ediyor. Ülke ekonomisi için değer yaratma sorumluluğu ile sürdüren Birevim, bireylerin küçük birikimlerini ekonomiye kazandırma hususunda önemli yapı taşlarından biri olmayı hedefliyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
Saadet Partisi Bursa’dan MÜSİAD’a ziyaret
Genel
19 MAYIS'TA SAHNE GENÇLER İÇİN KURULUYOR
Gündem
KRT'DE NECMİ İNCE İLE ZİRVEDEKİLER KONUĞU İŞ İNSANI BAYRAM KAZANCI OLDU!
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
İnegöl sağlıklı altyapıya kavuşuyor
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Tiyatro eğitimini tamamlayan kadınların sahne heyecanı
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
GENÇLERİN KALBİ YILDIRIM'DA ATACAK
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Saadet Partisi Bursa Eğitim Aldı
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Orman sektörünün sorunlarına Bursa’dan ‘Teknik’ bakış
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Osmangazi Belediyesi’nden Anneler Günü konseri
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Bursa’da adrenalin dolu yarış nefes kesti