Kategoriler

7. EĞİTİM GÜNLERİ TAMAMLANDI

Bursa İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Sağlık Bilimleri Üniversitesi Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi ‘7. Eğitim Günleri Sempozyumu’ düzenledi

Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde  7. yapılan Sempozyum, bu yıl “Kalp Ve Periferik Damar Hastalıklarında Güncel Gelişmeler” temasıyla gerçekleştirildi. Sempozyuma, Bursa ve çevre illerde görev yapan çok sayıda kardiyoloji uzmanı, kalp ve damar cerrahı ile aile hekimi katıldı.

 İki gün süren sempozyumda katılımcılara, alanında uzman akademisyenler tarafından; kardiyoloji ve kalp ve damar cerrahisi alanında dünyadaki güncel gelişmeler ile Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bu alanda yapılan güncel uygulamalar aktarıldı. 

Sempozyumun ilk gününde kalp kapağı hastalıklarında Yüksek İhtisas Hastanesi’nde uygulanan küçük ve kozmetik kesiler ile ameliyatlar, bypass ameliyatlarındaki yenilikler ve büyük damar balonlaşmalarında ameliyatsız müdahaleler hakkında sunumlar yapıldı. Sempozyumun ikinci gününde ise; doğumsal kalp hastalıklarında yapılan ameliyatlar, kalp ritmi bozukluklarının ameliyatsız tedavi yöntemleri ile kalp krizi ve felç ile hastaneye başvuran hastalara müdahele yöntemleri ile bu durumlarda hastaneye erken başvurunun hayati önemini anlatan konular ana başlıklar olarak dikkati çekti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Yıldırım Halk Eğitim Merkezinden miniklere 23 Nisan sürprizi
Bursa
Eski İsveç Başbakanı Reinfeldt: “Küresel Yönetişime İhtiyacımız Var”
Bursa
Başkan Bozbey, verdiği sözü tuttu
Bursa
"Orhan Taylan Sokağın Direniş Hafızası" sergisi Bursa Nilüfer’de
Bursa
Emre Kaya'dan Mehmet Çevik'e sürpriz
Bursa
Bursa Teknik Üniversitesi'ne yeni bölümler açılıyor
Bursa
Hakan Çavuşoğlu açılışı yaptı
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Gemtaş’ta yönetim belli oldu
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
İnegöl Hayvan Pazarı 27 Mayıs'ta kapılarını açıyor
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Bursa’da kamuya ait caddelerden alınan otopark ücreti kaldırılacak mı?