Kategoriler

LC WAİKİKİ’DEN %100 ORGANİK PAMUKLU PİJAMALAR

Geniş ürün yelpazesinde yer alan tüm ürünlerinde olduğu gibi çocuk koleksiyonlarında da ürün güvenliğini ve insan sağlığını ön planda tutan LC Waikiki, yüzde yüz organik pamuktan üretilen pijama koleksiyonunu çocuklarla buluşturdu.

LC Waikiki’nin, hem kız hem de erkek çocuklarına özel hazırladığı koleksiyonda somon, ekru, gri gibi naturel renkler öne çıkıyor. Düz renk ve çizgili desenlerin yanı sıra hayvan figürlü tasarımlar da koleksiyona neşe katıyor. Şortlu seçeneklerin bulunduğu koleksiyondaki organik çoraplar da miniklerin ayaklarını sıcak tutuyor. Yüzde yüz organik pamuk kullanılarak hazırlanan koleksiyonda, güvenle kullanabileceğiniz atlet, külot ve boxerları içeren iç giyim seçenekleri de bulunuyor. Rahat bir uykunun tamamlayıcısı organik pijama takımları, 2 -14 yaş aralığındaki çocuklar için özenle hazırlandı.

Uyurken de tarzından ödün vermeyen çocuklar, sağlıkla uyusun diye LC Waikiki’nin organik koleksiyonunu keşfedin. Koleksiyona seçili mağazalardan ve lcwaikiki.com.tr’den ulaşmak mümkün.

LC Waikiki hakkında

1988 yılında kurulan ve 1997 yılından bu yana Türkiye’de LC Waikiki Mağazacılık çatısı altında hizmet veren LC Waikiki, “İyi giyinmek herkesin hakkı” misyonu ve “ulaşılabilir moda” anlayışıyla Türkiye’yi giydiriyor. LC Waikiki, büyüme serüvenini 31 yıldır hem yurt içi hem de yurt dışında sürdürüyor. Hazır giyim sektörünün lideri LC Waikiki, bugün, 45 ülkede 950’ye yakın mağazası ve 43.200 çalışanıyla hizmet veriyor. www.lcwaikiki.com

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
İMO Bursa Şubesi Kestel Soğuksu ve Seymen Mahalleri Sanayi ve Depolama Alanına İtirazını Açıkladı
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
İnegöl'de gençlerin yeni mekanı Nöbetçi Kitaphane
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Bursa’da Karam Veteriner Muayenehanesi hizmete açıldı
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Meteoroloji açıkladı: Hafta sonu hava nasıl olacak?
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
3 MAYIS'TA TÜRKÇÜLÜK GÜNÜNDE ŞEHİT SİNAN ATEŞ UNUTULMADI!
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Bursa Yenişehir'de meclisler canlı yayınlanmaya başladı
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Bursalı öğrenciler Polonya’da iklimsel çözüm aradı
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Bursa Gemlik'te Başkan Deviren'den yerinde test
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
BURSA GÜLÜMSEMEYE MUSTAFA BOZBEY VE ERKAN AYDIN İLE BAŞLADI
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Bursa Osmangazi'de 19 Mayıs coşkusu Haluk Levent konseri