Kategoriler

ŞİŞECAM CAM AMBALAJ İHRACATTA REKORLAR KIRMAYA DEVAM EDİYOR

Şişecam Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Türkiye’nin en büyük cam ambalaj üreticisi Şişecam Cam Ambalaj ihracatta rekor üstüne rekor kırıyor. Türkiye operasyonlarından gerçekleştirdiği ihracatın toplam satışlar içindeki payını yüzde 17 seviyesine kadar ulaştırmayı başaran Şişecam Cam Ambalaj, aynı zamanda 170 bin tonluk ihracat hacmine ulaşmayı başardı.

Türkiye’nin en büyük cam ambalaj üreticisi Şişecam Cam Ambalaj ihracat hedeflerini büyütmeye devam ediyor. Yeni pazarlama ve satış stratejileriyle ihracatını her geçen gün büyüten Şişecam Cam Ambalaj’ın Türkiye operasyonlarından gerçekleştirdiği ihracatın toplam satışlar içindeki payı yüzde 17 seviyesine kadar çıktı. Cam ambalaj ihracatında her yıl kendi rekorunu kırarak hedef büyüten Şişecam Cam Ambalaj, ihracatta özellikle Avrupa ve Amerika pazarlarına yoğunlaşıyor.

İlk kez 100 bin tonluk ihracat barajını 2016 yılında 125 bin tona ulaştırdığı yurt dışı satışları ile aşan Şişecam Cam Ambalaj, 2018 yılında da yaklaşık 170 bin tonluk ihracat hacmine ulaşmayı başardı. Çok sayıda çok uluslu firmanın cam ambalaj tedarikçisi konumunda olan Şişecam Cam Ambalaj, ihracat hedeflerinde özellikle bu müşteri grubunu zenginleştirmeyi hedefliyor. Türkiye’nin toplam cam ambalaj ihracatının artmasına da katkı sağlayan Şişecam Cam Ambalaj, iç talebin karşılanmasında da önemli rol oynuyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
İMO Bursa Şubesi Kestel Soğuksu ve Seymen Mahalleri Sanayi ve Depolama Alanına İtirazını Açıkladı
Bursa
İnegöl'de gençlerin yeni mekanı Nöbetçi Kitaphane
Bursa
Bursa’da Karam Veteriner Muayenehanesi hizmete açıldı
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Meteoroloji açıkladı: Hafta sonu hava nasıl olacak?
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
3 MAYIS'TA TÜRKÇÜLÜK GÜNÜNDE ŞEHİT SİNAN ATEŞ UNUTULMADI!
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa Yenişehir'de meclisler canlı yayınlanmaya başladı
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursalı öğrenciler Polonya’da iklimsel çözüm aradı
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Bursa Gemlik'te Başkan Deviren'den yerinde test
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
BURSA GÜLÜMSEMEYE MUSTAFA BOZBEY VE ERKAN AYDIN İLE BAŞLADI
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Bursa Osmangazi'de 19 Mayıs coşkusu Haluk Levent konseri