Kategoriler

YOĞUN ŞEHİR YAŞAMINDA YEMEK YAPMAYA FIRSAT BULAMAYANLAR İÇİN PRATİK ÖNERİLER

Yoğun iş yaşamında evde yemek yapmaya zaman bulmak artık çok zorlaştı. Besin değerlerien az taze satılan ürünler kadar yüksek olan donmuş ürünler ise en büyük kurtarıcımız. Bu noktada devreye giren Kocaman Balıkçılık ise birbirinden lezzetli deniz ürünleriyle sağlıklı ve lezzetli bir öğünün kapılarını aralıyor.

Kısa sürede en lezzetli deniz mahsulleri…

Ege denizinden çıkan taze sübyelerin, ahtapotların, kalamarların ve karideslerin yeşil zeytin ve kırmızı şerit biberle harmanlanmasıyla ortaya çıkan donmuş ‘Deniz Ürünleri Salatası’sağlıklı alternatifleri sofralara taşıyor.  Yüzde 100 yerli karidesten imal edilen Karides Kroket ise lezzetli bir atıştırmalık olarak akşam yemeklerinize renk katıyor. Kızgın yağa atılarak 3 dakikada hazırlanabileceği gibi teflon tavada bir tatlı kaşığı ayçiçek yağı ilave edilerek orta ateşte 4-5 dakikada da pişirilebiliyor. Pane kısmıyla çıtır çıtır olan Karides Kroket, yumuşacık etiyle de keyifli sohbetlerin en lezzetli eşlikçilerinden biri oluyor. Sade, kırmızı biber soslu, garnitürlü, sarımsaklı ve zeytinli çeşitleriyle her damak zevkine uygun olarak marine edilen hamsiler dekalibre standardı gözetilerek ambalajlanıyor. Türkiye'de ilk kez Kocaman tarafından füme olarak işlenerek raflarda yerini alan Karadeniz Alası ise lezzeti ve içindeki besin değeriyle lezzetli bir sofranın kapılarını aralıyor.

Kocaman Balıkçılık Hakkında: 4 kıtada yer alan dünyanın en önemli market zincirlerinde varlığını sürdüren Kocaman Balıkçılık, sektöründe yer alan ve gelişme aşamasında olan diğer firmalara uluslararası pazarda etkin rekabet performansıyla yol göstermektedir. Bölgesinde sağladığı geniş istihdamla binlerce aileye doğrudan katkı sağlayan Kocaman, özellikle kadın işgücü tercihinde öne çıkmaktadır. Uluslararası pazarlardaki başarısını, yurt geneline yansıtabilmek amacıyla büyük bir dönüşüm projesi yürüten Kocaman, ülkemizin lider işlenmiş su ürünleri markası olarak ulusal marketler kanalıyla tüm yurda yayılma yolunda istikrarlı adımlarla ilerlemektedir. Marine, Dondurulmuş, Canlı, Taze, Söğüş, Füme, Kurutulmuş ve Konserve ürünleriyle beğeni toplayan Kocaman Balıkçılık, ITQI Üstün Lezzet Ödülü ile bu alandaki gücünü ortaya koymaktadır.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Krizler ve Uluslararası Kimlik Hedefi, Öğrencileri Yurt Dışına Eğitime Yönlendiriyor
Bursa
Rahvan atları fetih coşkusunu zirveye taşıdı
Bursa
23 Nisan Çocuk Şenliği, minik öğrencilerin gösterileriyle son buldu
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Yıldırım Halk Eğitim Merkezinden miniklere 23 Nisan sürprizi
Bursa
Eski İsveç Başbakanı Reinfeldt: “Küresel Yönetişime İhtiyacımız Var”
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Başkan Bozbey, verdiği sözü tuttu
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
"Orhan Taylan Sokağın Direniş Hafızası" sergisi Bursa Nilüfer’de
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Emre Kaya'dan Mehmet Çevik'e sürpriz
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa Teknik Üniversitesi'ne yeni bölümler açılıyor
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Hakan Çavuşoğlu açılışı yaptı