Kategoriler

İHRACATÇILAR SAMSUN’DA

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle, “Cumhuriyet’in kuruluşu ile özdeşleşmiş olan ihracata dayalı kalkınma hamlesinin bugün vücut bulduğu ihracatçı birliklerimizin başkanları ve TİM olarak Ulu Önder Atatürk’ün Samsun’a ayak basışının 100’üncü yılında bu coşkuyu ticaret diplomasisinin saha neferleri olarak yaşamaktan ve paylaşmaktan büyük kıvanç duyuyoruz” dedi.

Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı İsmail Gülle, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşlarının Samsun’a ayak basarak Kurtuluş Savaşı mücadelesini başlattığı 19 Mayıs 1919’un 100’üncü yıl dönümü kutlamalarına Türkiye’nin en genç ve inovatif ailesi İnovaTİM’li öğrenciler ve ihracatçılarla birlikte katıldı.

19 Mayıs 1919’un, bir milletin yeniden doğuş hikayesinin başlangıcı olduğuna dikkat çeken TİM Başkanı İsmail Gülle, “1923’te Cumhuriyetin ilanıyla nihayete eren 1919’un 100’üncü yılının Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesinde 4 yıl boyunca düzenlenecek etkinliklerle milyonlara gururu yaşatacak. Cumhuriyet’in kuruluşu ile özdeşleşmiş olan ihracata dayalı kalkınma hamlesinin bugün vücut bulduğu ihracatçı birliklerimizin başkanları ve TİM olarak Ulu Önder Atatürk’ün Samsun’a ayak basışının 100’üncü yılında bu coşkuyu ticaret diplomasisinin saha neferleri olarak yaşamaktan ve paylaşmaktan büyük kıvanç duyuyoruz.

TİM olarak “Dış ticaret fazlası veren Türkiye” hedefi ile rekorlara aynı azimle devam edecekleri mesajını veren Gülle, sözlerine şöyle devam etti: “Ulu Önder Atatürk’ün imzası ile 4 Mart 1937’de kurulan ‘Doğu Vilayetleri Tacir Birlikleri’nin devamı olan TİM, bu mirası gelecek nesillere taşıyacaktır. Güçlü Türkiye, güçlü ihracat, güçlü ekonomi, güçlü insan kıymetleri, güçlü altyapı ve ihracat ekosistemi vizyonumuzla, 2019-2020 döneminde ihracatımızı 200 milyar dolar ve üstüne, ihracatçı sayımızı da 100 bine çıkaracağız.”

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
7 Kez Görüntülendi.
Bursa'da Minteks Sanat’tan vefa dolu gösteri
Bursa
24 Kez Görüntülendi.
Atış Yapı iflastan kendini kurtarabilecek mi?
Gündem
7 Kez Görüntülendi.
KFA Fuarcılık Yılın İlk Yarısında Güçlü Organizasyonlarıyla Küresel Fuarcılığa Yön Verdi
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Deprem Riski Altındaki Bursa İçin Mehmet Atmaca’dan İçişleri Bakanlığı’na Soru Önergesi
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Gemlik’te 4-6 Yaş Ücretsiz Yaz Okulları Başladı
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Gemlik Belediyesi’nden Umurbey’e Asfalt Hamlesi
Bursa
7 Kez Görüntülendi.
Kamu Malları Satılarak İznik’in Geleceği Karartılıyor!
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Başkan Taban Kemalpaşa Mahallesi Sakinleriyle Buluştu
Bursa
6 Kez Görüntülendi.
YILDIRIM’IN MİLLİ GURURU YUSUF İSLAM KARA AVRUPA İKİNCİSİ
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Bursa’da körfez seferleri 5 Temmuz’da başlıyor