Kategoriler

ERDEM, BURSA KİTAP FUARI'NI GEZDİ

CHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem, bu yıl 17'ncisi düzenlenen Bursa Kitap Fuarı'nı gezerek yazarlarla sohbet etti.

CHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem, 17. Bursa Kitap Fuarı'nı açılış gününde ziyaret etti.  

Kitap stantlarını gezen Erdem, Nilüfer Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü'nün standında okurlarla da buluştu. Bu arada Türkiye PEN Başkanı gazeteci-yazar Zeynep Oral, imzaladığı kitaplarını Erdem'e hediye etti. 

Kitap fuarlarının kentleri zenginleştiren bir yaşam alanı olduğunu belirten Erdem, ''Ben de her çağdaş birey gibi kitap okumayı çok seviyorum. Fırsat buldukça fuarları ziyaret ediyorum. 17'ncisi düzenlenen Bursa Kitap Fuarı'nı gezmeye, çocuklarımıza kitap okuma alışkanlığı kazandırmaya tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum. Mutlaka Nilüfer Kütüphanesi'nin de standına uğrasınlar ve kentlilik bilincini arttıran kitapları satın alsınlar'' dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
6 Kez Görüntülendi.
KRT'DE NECMİ İNCE İLE ZİRVEDEKİLER KONUĞU BTSO ÜYESİ VE BURTOM SAĞLIK GRUBU SAHİBİ UZM.DR. EROL KILIÇ OLDU!
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Osmangazili judocudan Avrupa Judo Kupası’nda bronz madalya
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Osmangazi Belediyesi’nden yol seferberliği
Bursa
6 Kez Görüntülendi.
Başkan Bozbey: “Sadece bugünü değil, yarınları da düşünerek hareket ediyoruz”
Bursa
6 Kez Görüntülendi.
İnegöl Belediyesi'nden İşletmelere Çağrı; Hibe Desteği Takibi Belediyenizden
Gündem
2 Kez Görüntülendi.
KRT'DE NECMİ İNCE İLE ZİRVEDEKİLER KONUĞU AV. ARİFE TUĞBA ÇETİNKAYA ERÇELİK OLDU!
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Kestel’den Sırbistan’a Tarım Diplomasisi: Ahududu Üretiminde Uluslararası İş Birliği Adımı
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
38. Uluslararası Kültür Sanat Festivali Açılış Programlarıyla Başladı
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Osmangazi’de emeklilere özel yeni buluşma noktası
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
OBAM’da özel bireyler sanat ve müzikle buluştu