Kategoriler

SELÇUK ORTAOKULU " AİLENİ AL İFTARA GEL" PROJESİ UYGULANDI

Okul, Aile ve Öğrencilerin birbirleri ile kaynaşması ve tanışmaları için düzenlenen "Aileni Al, İftara Gel" Etkinliğine öğrenci ailelerinde büyük destek geldi. İznik Belediyesi İzzet Peşte Su Sporları Kamp ve Eğitim Merkezi Bahçesinde gerçekleşen programa İznik Kaymakamı Bülent Bayraktar, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bektaş, İlçe Jandarma Komutanı Tuncay Doğan, Milli Eğitim Müdürü Muhammed Asil, Şube Müdürleri Filiz Baran, Yücel Doğan, Selçuk İlkokul Müdürü Metin Çatak, Selçuk Ortaokulu Müdürü İbrahim Can ve yönetimi ile Öğretmenler, Öğrenci ve aileleri katıldı.

Selçuk Ortaokul Öğrencilerinden Siraç Demir'in Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan iftar programında Selçuk Ortaokul Müdürü İbrahim Can yaptığı konuşma da " Öncelikle davetlerimize icabet eden protokol üyelerine ve herkese teşekkür ediyorum. "Aileni Al, İftara Gel" projesi kapsamında amacımız Okul ve Ailenin birer Aile olduğunu göstermektir. Öğrenci, Öğretmen ve Veli'nin hep birlikte hareket etmenin öğrencilerimizin başarı üzerine önemli değişim olduğunu yaşayarak görüyoruz. Özellikle bizlere desteklerini esirgemeyen, Öğretmenlere, Ailelere ve sponsorlarımıza teşekkür ediyor, herkese hayırlı iftarlar diliyorum" dedi.

Öğrenci velilerinden Kemal Candar'ın İftar öncesi Ezan-ı Muhammedî okuması ile birlikteliğin önemi bir defa daha ortaya çıktı. Güzel ve hoş sohbet içinde geçen "Aileni Al, İftara Gel"  İftar programı Veli, Öğrenci ve Öğretmenlerle bir sofrayı paylaşmanın Aileler üzerinde güzel bir anı ve manevi bir duygu oluşturdu. Program sonunda Selçuk Ortaokul öğrencisi  Ömer Yasir Yıldız'ın yemek duası ile program son buldu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
Bursa Yıldırımspor 2. ligi hedefliyor
Bursa
Bursa’da 1 Mayıs'ta ücretsiz ulaşım
Bursa
TOFAŞ - Galatasaray Ekmas BSL 30. hafta maçı bı̇letlerı̇ satışta
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Sabiha Köstem Ortaokulu Öğrencilerinden Yüzmede Gururlandıran Başarı
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
BTÜ’lü öğrenciden fark yaratacak proje
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa Araştırmaları 14'üncü kez ödüllendirildi
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Bursa'da Gıda Mühendisliği sektöründe 11'inci buluşma
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Başkan Taban: "Tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum”
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Nilüfer’de vergi ödemelerinde kolaylık
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
CHP’li belediye başkanlarından Bursa protokolüne ziyaret