Kategoriler

SİVASLILARIN GELENEKSEL İFTARI KAĞITHANE'DE YAPILDI

Sivas Platformu ve İstanbul Sivas Konfederasyonu’nun himayesinde gerçekleştirilen Geleneksel İftar Programı’na Kağıthane Belediyesi ev sahipliği yaptı.

Kağıthane Belediyesi Merkez Mahallesi Kültür Merkezi’nde gerçekleşen iftara ilgi oldukça yoğundu.

Sivaslılar İftarda Bir Araya Geldi

Platform ve Konfederasyon Başkanı İsmail Erdem’in öncülüğünde gerçekleşen programa önceki ve yeni dönem AK Parti Milletvekilleri İsmet Yılmaz, Habip Soluk, Semiha Ekinci, Osman Boyraz, Ekrem Erdem; Cumhuriyet Halk Partisi MilletvekilleriAbdullatif Şener, Ulaş Karasu, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Semih Yalçın ve Milletvekili Ahmet Özyürek, Sivas Valisi Salih Ayhan, Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz,  Sivas İşadamları Grubu Başkanı Hüsnü Eken, Prof. Dr. Mustafa Karataş ve çok sayıda Sivaslı katıldı.İftar programına ev sahipliği yapan Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin de masaları tek tek gezerek davetlilerle yakından ilgilendi.

İftar programında yaptığı konuşmada Sivas Platformu ve İstanbul Sivas Konfederasyonu Başkanı İsmail Erdem, “Çok kıymetli büyüklerimizi ve değerli hemşerilerimiz, bildiğiniz üzere geleneksel hale getirdiğimiz iftarımızı bu yılda yapmak nasip oldu bizi. Bugünü bize nasip eden Rabbime sonsuz şükürler olsun. Bu yıl Kağıthane ilçesinde iftarımız açmak nasip oldu. Bize ev sahipliği yapan Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin kardeşime huzurlarınızda teşekkür ederim” dedi.

İstanbul’da Sivaslı Tek Belediye Başkanı

Kağıthane’den 31 Mart Seçimleri’nde %54,5 gibi rekor bir oyla belediye başkanı seçilen Mevlüt Öztekin, aynı zamanda yeni dönemde İstanbul’da Sivaslı olan tek belediye başkanı. Başkan Öztekin iftar programında yaptığı konuşmada hemşehrileriyle bir arada olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek; ‘’ "Sivaslılara, namerde boyun eğmeyi reddettikleri için 'Yiğido' deniliyor. Bu ifade, Sivas’ınkarakterini tanımlıyor.Sivas’ımız; Danişment, Eratna ve Selçuklu Devletlerine başkentlik yapmış; Türkiye Cumhuriyeti’nin var olma yolculuğunda ilk adımlardan olan Sivas Kongresi’nde de Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ağırlamıştır. Yolu Sivas'tan geçmiş, Sivas’ahizmetlerde bulunmuş tüm büyüklerimizi rahmetle yad ediyorum.Kâğıthane’mizde sürekli Sivaslı hemşehrilerimizle beraberiz. Gösterdikleri sevgi ve desteğe karşılık bizler de çok çalışarak, şehrimize ve ülkemize faydalı işler yapacağız.’’ dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Bursa, sağlık turizminde yükseliyor
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Mudanya Belediyesi 47 can dostu sahiplendirdi
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Kahve Dünyası, Bursa Zafer Plaza'da 2'nci Şubesini Açtı
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Çözüm Merkezi Ekibine Çağrı Merkezi Eğitimi İle Hizmet Kalitesi Artıyor
Bursa
6 Kez Görüntülendi.
BURSA KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ’NDE ŞEHRİN NABZI SANATLA ATIYOR
Bursa
6 Kez Görüntülendi.
Gençler, Graffiti Şenliği ile kente renk katı
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Kent Söyleşileri’nin son konuğu Erkan Can oldu
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Dürümle Bursa Özlüce Cadde’de yeni restoranını açtı
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir Belediyesporlu Kurtulan’dan tarihi başarı
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Bursa'da 'Meydan Kadınların'