Kategoriler

BAYRAMDA FETHİYE'DE YÜZDE 100'E YAKLAŞAN DOLULUK ORANI BEKLENİYOR

Ramazan Bayramı tatili yaklaşırken, Muğla'nın Fethiye ilçesindeki kurumlar ve turizmciler özellikle yerli tatilcilerin keyifli bir tatil dönemi geçirmelerini için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Geçen yıla oranla yüzde 100’e yaklaşan doluluk oranı beklediklerini açıklayan Fethiye Otelciler Birliği Başkanı Bülent Uysal, Fethiye’ye ve çevresine gelen misafirlerin rahatı için diğer kurumlarla iş birliği içinde çalıştıklarını söyledi. Henüz rezervasyon yaptırmamış olanlara da uyarıda bulunan Uysal, “Geçen yıl bayramda oteller yüzde 100 doluluk oranına ulaştı. Çok yoğun bir hafta yaşadık.  Bu yıl, Fethiye ve Ölüdeniz çevresindeki 4-5 yıldızlı otellerin yanı sıra pansiyonların ve diğer konaklama tesislerinin de yoğun olacağını biliyoruz. Tavsiyemiz tatilcilerin şimdiden bayram rezervasyonlarını yaptırmaları. Son dakikaya bırakmadan erken rezervasyon fırsatlarından yararlanmaları…”

 

Ramazan Bayramı tatiline az bir zaman kaldı. Geçtiğimiz yılı göz ününe alarak bu yıl yüzde 100’e yakın doluluk oranına ulaşacaklarını ön gören sektör, bu yoğun döneme hazır.  Bu noktada tatil için henüz rezervasyon yaptırmayanlara uyarıda bulunan Fethiye Otelciler Birliği Başkanı Bülent Uysal, “Geçen yıl bayramda oteller yüzde 100 doluluk oranına ulaştı. Fethiye ve Ölüdeniz olarak çok yoğun bir hafta yaşadık. Tavsiyemiz misafirlerimizin şimdiden bayram rezervasyonlarını yaptırmaları. İndirim fırsatlarından yararlanmaları ve son dakikaya tatil planlarını bırakmamaları.” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
BUÜ’lü akademisyene “Genç Bilim İnsanı Ödülü”
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa'da sahne sırası işçilerde
Bursa
Uludağ Enerji'den dev yatırım
Bursa
Şarkılarla çocuklara umut oldular
Bursa
81 ilin Milli Eğitim Müdürleri Ankara'da
Bursa
Bursa Gemlik'te emek turnuvası başladı
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Kuzey Makedonya’da 100 milyon Euro’luk yatırıma imza
Bursa
Duayen Paşmakçı'ya Bursa'dan türkülü vefa gecesi
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa Osmangazi'de coşkulu 1 Mayıs yürüyüşü
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
MEMUR-SEN BURSA’DAN 1 MAYIS’TA GELİRDE ADALET MESAJI