Kategoriler

BAŞKAN YILMAZ ‘İLK’ OKULUNDA

YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANI OKTAY YILMAZ, ÖĞRENİM GÖRDÜĞÜ HAŞİM İŞCAN İLKOKULU’NU ZİYARET ETTİ.

YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANI OKTAY YILMAZ: “AYRIM GÖZETMEKSİZİN HER MAHALLEMİZE ÖNCELİKLİ İHTİYAÇLARA GÖRE HİZMETLERİMİZİ GÖTÜRMEYE GAYRET EDİYORUZ.”
BAŞKAN YILMAZ: “AMACIMIZ HER MAHALLESİ YAŞANILABİLİR DAHA GÜZEL BİR YILDIRIM OLUŞTURMAK.”

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, geçmişe kısa bir yolculuk yaparak ilkokulun ilk 3 yılını okuduğu Yavuzselim Mahallesi’nde bulunan Haşim İşcan İlkokulu’nu ziyaret etti. Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, çocukluğunun geçtiği Yavuzselim Mahallesi’nde bir dizi ziyarette bulundu. Önce Okul Müdürü Murat Cüce ile bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Yılmaz, daha sonra sokaklarında top oynadığı, baba ocağı Yavuzselim Mahallesi’ndeki çocukluk arkadaşları, komşuları ve esnafla selamlaştı. Yıldırım’da ortak akıl ve birlikte yönetim anlayışı ile yaşanabilir bir Yıldırım inşa ettiklerini belirten Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Allaha çok şükür bu çalışmalarımızı göreve geldiğimiz ilk günden itibaren sürdürdük, bundan sonra da devam ettireceğiz. Yıldırım’da, esnafımız, sanayicimiz, işçimiz, sivil toplum kuruluşlarımız, kadınlarımız, çocuklarımız, yaşlılarımız, engellilerimiz ve gençlerimiz ile
her fırsatta bir araya gelerek, ortak akıl çerçevesinde bu memleketin güzelliklerine vesile olacak hizmetleri sunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

‘AYRIM GÖZETMİYORUZ’

Mahalle ayrımı gözetmeksizin tüm vatandaşlara eşit hizmet götürmek için gece gündüz çalıştıklarını dile getiren Başkan Oktay Yılmaz, “Yıldırım’ı yolun altı, yolun üstü, şehrin doğusu ya da batısı diye ayırmıyoruz. Bizim nazarımızda Kaplıkaya’nın, Mevlana’dan, Namazgah’ın, Yavuzselim’den, Bağlaraltı’nın, Cumalıkızık’tan farkı yok. Ayrım gözetmeksizin her mahallemize öncelikli ihtiyaçlara göre hizmetlerimizi götürmeye gayret ediyoruz. Amacımız her mahallesi yaşanılabilir daha güzel bir Yıldırım oluşturmak. Belediye olarak halkımızın huzurunu ve refah seviyesini yükseltmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Ziyaretlerimiz esnasında hemşehrilerimizin yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti ve bizlere olan güvenlerini de görmüş oluyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Krizler ve Uluslararası Kimlik Hedefi, Öğrencileri Yurt Dışına Eğitime Yönlendiriyor
Bursa
Rahvan atları fetih coşkusunu zirveye taşıdı
Bursa
23 Nisan Çocuk Şenliği, minik öğrencilerin gösterileriyle son buldu
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Yıldırım Halk Eğitim Merkezinden miniklere 23 Nisan sürprizi
Bursa
Eski İsveç Başbakanı Reinfeldt: “Küresel Yönetişime İhtiyacımız Var”
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Başkan Bozbey, verdiği sözü tuttu
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
"Orhan Taylan Sokağın Direniş Hafızası" sergisi Bursa Nilüfer’de
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Emre Kaya'dan Mehmet Çevik'e sürpriz
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa Teknik Üniversitesi'ne yeni bölümler açılıyor
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Hakan Çavuşoğlu açılışı yaptı